sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Κορυφαίος τερματοφύλακας του πρώτου γύρου ο Γιαννιώτης

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης είναι αυτός που πήρε τις περισσότερες ψήφους στη μεγάλη ψηφοφορία του sportfm.gr για τους κορυφαίους του πρώτου γύρου της Super League.

Οι αναγνώστες του sportfm.gr παίρνουν θέση και φτιάχνουν την κορυφαία 11άδα του πρώτου γύρου της Super League, στη μεγάλη ψηφοφορία που έχει ξεκινήσει.

Έτσι λοιπόν τις επόμενες μέρες μέχρι το τέλος της χρονιάς, οι αναγνώστες του sportfm.gr θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοση τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Για ένα ολόκληρο 24ωρο διήρκεσε η ψηφοφορία για τον κορυφαίο τερματοφύλακα του πρώτου μισού και έσπασε ρεκόρ συμμετοχής με περισσότερους από 17.000 αναγνώστες να παίρνουν μέρος.

Τα αποτελέσματα δεν χωρούν αμφιβολία. Με ποσοστό 67%, ο Ανδρέας Γιαννιώτης αναδείχθηκε πρώτος στις επιλογές σας, αφού άλλωστε κατάφερε να σπάσει ρεκόρ απαραβίαστης εστίας την τελευταία 20ετία, ξεπερνώντας τα 630 αγωνιστικά λεπτά.

Στη δεύτερη θέση των επιλογών σας, πίσω από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, βρέθηκε ο Σίλβιο Προτό με ποσοστό 13% και τρίτος ο Γιάννης Ανέστης με ποσοστό 11%.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί σήμερα θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για το κορυφαίο δεξί μπακ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x