Stoiximan Super League

Πανιώνιος-Κέρκυρα 0-1 (Τελικό)

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων κάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο βρίσκεται το ματς και το σκορ άνοιξε για τους "Φαίακες" ο Φλαβίνιο στο 17'.

Ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων κάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.



90+3' Λήξη της αναμέτρησης

90’ Τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μπάλαμπαν αν και βρισκόταν μόνος του απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

87’ Πιέζει ο Πανιώνιος, ο οποίος απειλεί με σέντρες του Μανιάτη από δεξιά, όμως η Κέρκυρα αντιστέκεται και κρατάει ανέπαφη την εστία της.

78’ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Χίκα ο Αναστόπουλος

78’ Αλλαγή για την Κέρκυρα. Στη θέση του Γιάντση ο Λαμπρόπουλος

78’ Κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντόπουλο για καθυστέρηση

77’ Καλή εκτέλεση απευθείας φάουλ του Μπάλαμπαν, απέκρουσε με υπερένταση ο Κωνσταντόπουλος

73’ Σουτ του Ριέρα, η μπάλα άουτ.

67' Ένταση στην περιοχή της Κέρκυρας με πρωταγωνιστές τον Μανιάτη και τον Ιωάννου. Ο παίκτης των γηπεδούχων γλίστρησε κι έπεσε με θεαματικό τρόπο, ο Ιωάννου του ζήτησε τον λόγο και έτσι άρχισαν όλα. Με την επέμβαση των υπόλοιπων παικτών, τα πνεύματα ηρέμησαν.

66’ Αλλαγή για την Κέρκυρα. Στη θέση του Φλαβίνιο ο Παρασκευαΐδης

63΄ Ο Κοντοές έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ριέρα πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

60’ Έπειτα από λάθος που έγινε στην άμυνα του Πανιωνίου, ο Φλαβίνιο έγινε αποδέκτης της μπάλας και επιχείρησε να κρεμάσει τον Μάχο από μακριά. Η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

53’ Ο Κοντοές έβγαλε μία σέντρα από αριστερά αλλά ο Μαϊστόροβιτς έδιωξε την μπάλα, πριν ο Κούκετς γίνει απειλητικός για την εστία των φιλοξενούμενων.

46’ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Γουνδουλάκη ο Μπάλαμπαν.

Η Κέρκυρα έχει κλείσει καλά τους χώρους προς την εστία της και δεν επιτρέπει στον Πανιώνιο να την απειλήσει με αξιώσεις.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45'+2 Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

42' Ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Κοντοδήμος σέντραρε από τα αριστερά, έπιασε την κεφαλιά ο Τσίγκας, η μπάλα έφτασε στον Γιάντση, ο οποίος από την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μάχο.

36’ Σουτ του Κούκιτς από πλεονεκτική θέση, μέσα και αριστερά στην περιοχή της Κέρκυρας, η μπάλα πέρασε άουτ.

23’ Σουτ του Κούκετς, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Κέρκυρας.

22’ Προσπαθεί να φέρει το ματς στα ίσια ο Πανιώνιος, αλλά η σέντρα του Ριέρα -από δεξιά- προς τον Γουνδουλάκη δεν ήταν καλή.

17’ ΓΚΟΛ 0-1 η Κέρκυρα. Ο Γιάντσης από αριστερά γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, εκεί βρισκόταν μόνος του ο Φλαβίνιο και με πλασέ στην κενή εστία άνοιξε το σκορ για τους «Φαίακες».

7’ Το παιχνίδι, μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκτήσει ρυθμό. Οι γηπεδούχοι έχουν μπει ελαφρώς πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όμως και οι δύο ομάδες δεν έχουν βρει τα πατήματά τους.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος):Μάχο, Μανιάτης, Όμο, Ριέρα, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Τσότσαλιτς

Στον πάγκο: Μπέλιτς, Γιόνσον, Μπάλαμπαν, Οκπάκο, Κολοβός, Χίκα, Σάλαλι

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς):Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Στολτίδης, Φλαβίνιο, Τσίγκας, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επαστάιν, Μακρής

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Δεινόπαπας, Λαμπρόπουλος, Παρασκευαΐδης, Χαμπλ, Μάρκοβιτς, Μακρυδημήτρης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης



Αρχίζει να μοιάζει… Πανιώνιος! Οι «κυανέρυθροι» δείχνουν να συνέρχονται από το απελπιστικό ξεκίνημα και με ένα ακόμα «τρίποντο» (το τρίτο σερί) απέναντι στην Κέρκυρα, βγαίνουν από την «εντατική» των τελευταίων θέσεων! Εκεί όπου δύσκολα… δεν θα παραμείνει και μετά την Κυριακή η Κέρκυρα, αν παρουσιαστεί όπως στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (τέσσερις ήττες).

• Ντεμπούτο στον πάγκο της Κέρκυρας κάνει ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

• Το απόλυτο έχει ο Πανιώνιος σε όλα τα ματς που έχει αντιμετωπίσει τους «Φαίακες», με τις δύο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές.

• Παρ' όλα αυτά, ένα αρνητικό στατιστικό στοιχείο για τους γηπεδούχους είναι το γεγονός ότι, μέχρι στιγμής στην «κούρσα» της Σούπερ Λίγκας, δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν όταν αγωνίζονται Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x