Stoiximan Super League

Αναβάλλονται τα αποκαλυπτήρια της βασικής φανέλας της ΑΕΚ

Δεν θα γίνει τελικά το ντεμπούτο της βασικής εμφάνισης της ΑΕΚ για φέτος στο φιλικό παιχνίδι με τη Γαλατασαράι.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Λίγη υπομονή ακόμα για να δουν φορεμένη την πρώτη εμφάνιση της ομάδας θα χρειαστεί να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Η ριγέ εμφάνιση της «Ένωσης», που θα είναι η βασική τη φετινή σεζόν, επρόκειτο να κάνει ντεμπούτο στο σημερινό φιλικό με τη Γαλατασαράι.

Επειδή ωστόσο το κίτρινο χρώμα της συμπίπτει με τη φανέλα που θα φορέσει απόψε η τουρκική ομάδα, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα φορέσουν τη δεύτερη εμφάνιση, που είναι μαύρη, συνδυασμένη μάλιστα με ομόχρωμο σορτσάκι.

Έτσι, τα αποκαλυπτήρια της πρώτης φανέλας της ΑΕΚ παίρνουν αναβολή και θα γίνουν πλέον στο πρώτο παιχνίδι του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x