Superbet Κύπελλο Ελλάδας

Βαριά θλάση ο Κότσαρης στον Παναθηναϊκό!

Αρκετά σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Κότσαρη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Ο νεαρός γκολκίπερ υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα μείνει αρκετό καιρό έξω.

Αποστολή στην Ολλανδία
Αποστολή στην Ολλανδία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια ακόμα αγωνιστική απώλεια αποκομίζει ο Παναθηναϊκός από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Ο τραυματισμός που υπέστη ο νεαρός γκολκίπερ προς το τέλος του ματς φαίνεται ότι ήταν αρκετά σοβαρός, καθώς η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση β’ βαθμού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κότσαρης αποχώρησε από το ΟΑΚΑ με πατερίτσες και κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Εφόσον επιβεβαιωθεί λοιπόν η πρώτη διάγνωση, αναμένεται να μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης, με το διάστημα της απουσίας του να εκτιμάται στις 6-8 εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x