Stoiximan Super League

Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Την Κυριακή παίξτε με ψυχή»

Το σύνθημα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θέλησε να δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Στην κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, το μόνο που ζήτησε από τους παίκτες ήταν να παίξουν με ψυχή.

Το δικό του μήνυμα στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ απέφυγε τα πολλά λόγια, ωστόσο έδωσε το σύνθημα για το πώς πρέπει να εμφανιστεί η ομάδα στο ΟΑΚΑ.

«Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά. Πάνω απ όλα να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειες σας.

Το πρωτάθλημα δεν μας πάει όπως θέλουμε, ας μην κρυβόμαστε. Είμαι σίγουρος όμως ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και θέλω να σας παρακαλέσω ένα πράγμα.

Χθες σας είδα και θέλω να παρακαλέσω για την Κυριακή, εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα συστήματά και πως θα παίξετε, αλλά να παίξετε με ψυχή. Το έχει ανάγκη ο κόσμος. Και πάλι χρόνια πολλά»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x