Super League 2

«Ψηστήρι» από τον Απόλλωνα στον Μπεντινέλι για να επιστρέψει

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης έχουν αρχίσει ένα κύκλο επαφών με τον Τόμας Μπεντινέλι, θέλοντας να τον πείσουν να επιστρέψει στην ομάδα λίγες εβδομάδες μετά τη λύση του συμβολαίου του.

«Ψηστήρι» στον Τόμας Μπεντινέλι για να φορέσει ξανά τα «κυανόλευκα» κάνουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην Ελαφρά Ταξιαρχία δεν είχαν... κόψει ποτέ την επικοινωνία με τον Τόμας Μπεντινέλι καθώς ήθελαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ αλλά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τους είχε στο περίμενε. Ο Μπεντινέλι περιμένει τον Ατρόμητο, από τον οποίο υπήρχε δεδομένα ενδιαφέρον αλλά δεν ήρθε ποτέ η πρόταση.

Κάπως έτσι, το ενδιαφέρον της Λαμίας αλλά και του Βόλου δεν... έψησαν ιδιαίτερα τον Βραζιλιάνο, ο οποίος φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στον Απόλλωνα, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποχώρησή του! Και γι’ αυτό τον λόγο ο Μπεντινέλι έχει κάνει και ο ίδιος επαφή με τους «κυανόλευκους» και δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να βάλει ξανά τη φανέλα της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Οι όροι δεν έχουν συμφωνηθεί ακόμη και λογικό αφού δεν έχει υπάρξει κάτι το οριστικό. Εφόσον, όμως, ο Μπεντινέλι αγωνιστεί ξανά στον Απόλλωνα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο αλλά και πως θα έχει διάρκεια ενός έτους, με προοπτική ανανέωσής του εφόσον κερδίσει την επιστροφή του στην Super League 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x