Super League 2

To «άκυρο» του Μύγα και οι τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ του Απόλλωνα

Πέντε κινήσεις έχουν απομείνει για να κλείσει το ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης για τη νέα σεζόν, με την θέση του δεξιού μπακ να είναι μία από αυτές που θα ενισχυθεί η Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο Απόλλων Σμύρνης αρχίζει σιγά σιγά και ολοκληρώνει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και το επιτελείο του έχουν κάνει αρκετές κινήσεις και απομένουν λίγες ακόμη για να ολοκληρωθεί το παζλ ενόψει της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ελαφρά Ταξιαρχία αναμένεται να κάνει τέσσερις με πέντε κινήσεις και να κλείσει τα κενά που απομένουν στο ρόστερ. Ένας παίκτης που θα αγωνίζεται στην κορυφή, ένας εξτρέμ, ένας στόπερ, ένας δεξιός μπακ και ένας νεαρός τερματοφύλακας θα αποκτηθούν πιθανότατα.

Στη θέση του δεξιού μπακ, οι «κυανόλευκοι» προσέγγισαν προ ημερών τον Γιώργο Μύγα αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση καθώς ο Έλληνας μπακ που αγωνιζοταν πέρυσι στην Ζαγκλέμπιε Σοσνόβιετς της Πολωνίας, δεν θέλει να παίξει στην δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας και ψάχνει είτε μια άλλη ομάδα στην Super League 1 είτε κάποια από το εξωτερικό.

Στις θέσεις του επιθετικού και του εξτρέμ, οι άνθρωποι του Απόλλωνα ψάχνονται αρκετά στο εξωτερικό, ενώ θα αποκτηθεί ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός αλλά και ο νεαρός τερματοφύλακας που θα πλαισιώνει τους Χουάντερσον και Αναγνωστόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x