Stoiximan Super League

Απέφυγε τα χειρότερα ο Μπουζούκης!

Λήξη συναγερμού στον Παναθηναϊκό αναφορικά με την κατάσταση του Γιάννη Μπουζούκη, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα διάστρεμμα, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Αποστολή στην Ολλανδία
Αποστολή στην Ολλανδία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Καθησυχαστικές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις αναφορικά με την κατάσταση του Γιάννη Μπουζούκη.

Ο 21χρονος χαφ εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν υποστεί κάποιο ράγισμα, παρά μόνο ένα διάστρεμμα που ναι μεν είναι σοβαρό, αλλά όχι κάτι δεν πρόκειται να το ξεπεράσει μέσα στις επόμενες 15-20 μέρες.

Για αυτό τον λόγο, ο παίκτης τελικά δεν μεταφέρθηκε απευθείας για εξετάσεις, αλλά θα πάει στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Φένλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x