Stoiximan Super League

Σούπερ Ατρόμητος, διέλυσε τον Πανιώνιο!

Επιβλητική εμφάνιση για τον Ατρόμητο, που συνέτριψε 4-0 τον Πανιώνιο στο Περιστέρι και ανέκτησε ψυχολογία!

Ένας Ατρόμητος να τον πιείς στο ποτήρι!

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, η ομάδα του Αναστασίου ποδοπάτησε τον Πανιώνιο (4-0 εντός έδρας) και επανήλθε άμεσα στις νίκες αφήνοντας πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Οι Περιστεριώτες ήταν άκρως αποτελεσματικοί και εκμεταλλεύτηκαν δεόντως τα κενά στην αντίπαλη άμυνα, ενώ προηγήθηκαν στο 17’ με πέναλτι του Μανούσου.

Ο Βέλλιος έγραψε το 2-0 στο 40’, ενώ ο Ενσικουλού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έκανε το 3-0. Στο 69’, με καταπληκτικό σουτ, ο Ούμπιδες έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων.

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους «κυανέρυθρους», που παρέμειναν δίχως νίκη για 5η σερί αγωνιστική (0-1-4) και παραμένουν βυθισμένοι στον πάτο της βαθμολογίας.

Το ματς
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις και από τα πρώτα λεπτά απειλούσαν. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο επικίνδυνα σουτ στο πρώτο πεντάλεπτο, ενώ ο Πανιώνιος άγγιξε το 0-1 στο 8’, όταν ο Παπαγεωργίου πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μανδάς έδιωξε την μπάλα, που κατέληξε στο δοκάρι εν συνεχεία.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος απείλησε, με τον Βέλλιο να παίρνει την κεφαλιά, ωστόσο ο Μαλέρμπ έδιωξε σε κόρνερ. Οι Περιστεριώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17’, με το εύστοχο πέναλτι του Μανούσου, σε μια φάση που ο διαιτητής Τζήλος συμβουλεύτηκε το VAR για να καταλογίσει την παράβαση.



Στο 25’, η ομάδα του Αναστασίου απείλησε ξανά, με την κεφαλιά του Βέλλιου να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Κάπου εκεί χάλασε κάπως ο ρυθμός του αγώνα λόγω και των συνεχόμενων διακοπών για τραυματισμούς και χρήση του VAR. Έπρεπε να περάσουν 12 λεπτά για να καταγραφεί ευκαιρία, με τον Γούτα να αστοχεί σε κεφαλιά μέσα από την περιοχή στο 37’.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Βέλλιο να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μαλέρμπ αφού πρώτα κόντραρε σε πόδι αμυνόμενου και άλλαξε πορεία.

Ο Πανιώνιος είχε μία ακόμα καλή στιγμή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τη γυριστή κεφαλιά του Μανιάτη να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0, με τον Ενσινκουλού να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει εύστοχα τον Μαλέρμπ.



Στην εκκίνηση του δεύτερου ημιχρόνου, οι Νεοσμυρνιώτες επιχείρησαν να απειλήσουν και να ξαναμπούν στο ματς. Εντούτοις, οι ευκαιρίες τους -στο 47’ εκτέλεση φάουλ του Μαξίμοβιτς και στο 49’ κεφαλιά του Μιλόγεβιτς- πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στο 58’, οι «κυανέρυθροι» έφτασαν κοντά στο 3-1, αλλά το σουτ του Δούμτσιου μέσα από την περιοχή κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η πρώτη απειλητική στιγμή των γηπεδούχων, με το μακρινό σουτ του Βέλλιου που κατέληξε άουτ.

Στο 69’ ήρθε το 4-0 για τους Περιστεριώτες, με τον Ούμπιδες να σουτάρει με δύναμη έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μαλέρμπ, που δεν κατάφερε να διώξει.

Από ‘κει και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τους Νεοσμυρνιώτες να μην έχουν τα ψυχικά αποθέματα να κυνηγήσουν τη μείωση του σκορ. Το τελευταίο σφύριγμα του Τζήλου σφράγισε την επιβλητική νίκη του Ατρόμητου (4-0).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατρόμητος (Αναστασίου): Μανδάς - Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Ταλόχα – Χαρίσης, Μπαένα (79’ Ρόσα) - Ενσικουλού (72’ Ουγκράι), Ανδρούτσος (60’ Ούμπιδες), Μανούσος – Βέλλιος

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ – Μασούρας, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς - Μανιάτης, Μαξίμοβιτς – Παπανικολάου (64’ Οικονομίδης), Μιλόγεβιτς (76’ Εμμανουηλίδης), Τσιλούλης (46’ Δούμτσιος) - Αραμπούλι



Το live του αγώνα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x