Σε διαδικασία ανασύνταξης προσπαθεί να μπει η ΑΕΚ μετά τη σκληρή (με τον τρόπο που ήρθε) ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ίλια Ίβιτς μίλησε στους παίκτες της ομάδας, με σκοπό να δώσει το στίγμα του ενόψει της συνέχειας. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, ο οποίος ήταν από τους λίγους που γλίτωσε από τα «πυρά» των οπαδών, που επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο της ομάδας το βράδυ της Κυριακή, μίλησε για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά από αυτόν.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από όλο αυτό που έχουμε ζήσει. Ωστόσο, πρώτα απ' όλα και σχετικά με την επίσκεψη των οπαδών μας στο ξενοδοχείο, ότι ζήσατε θέλω να ξέρετε ότι ήταν πολύ light σε σχέση με όσα έχουμε ζήσει εμείς αντίστοιχα φορώντας αυτή τη φανέλα», επεσήμανε ο Σέρβος σε πρώτη φάση.

«Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βρούμε άλλους παίκτες και αν κάποιος θέλει να φύγει», επεσήμανε ο Ίλια Ίβιτς. Αυτήν την τοποθέτηση την έκανε απευθυνόμενος σε όλη την ομάδα. Είναι λογικό, βεβαίως, να γίνονται συνειρμοί για τον Μάρκο Λιβάγια λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς που είχε στο ντέρμπι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.