Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Μία ανάσα από την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ατρόμητο είναι ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς, ο οποίος πριν από μερικές μέρες ολοκλήρωσε και τυπικά τη θητεία του με την Άρκα Γκντίνια.

Ο Βόσνιος χαφ είναι στην Ελλάδα από το βράδυ της Δευτέρας και σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο εκτός απροόπτου θα είναι για 1,5 χρόνο.

O 28χρονος αποτελούσε διακαή πόθο του Σάββα Παντελίδη, που όταν ενημερώθηκε ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επιστροφή του άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του και τον περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες ώστε να τον θέσει στα πλάνα του, θεωρώντας ότι μπορεί να του δώσει πολλές λύσεις τόσο στο «8» και υπό προϋποθέσεις και στις άλλες θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς ήταν βασικός πυλώνας στη διετία του Νταμίρ Κάναντι, πραγματοποιώντας 61 συμμετοχές, ενώ εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά και ανακοινωθεί σήμερα, τότε ο Ατρόμητος θα είναι η ομάδα με την οποία θα έχει καταγράψει τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του, έχοντας στο βιογραφικό του 62 συμμετοχές με την Οντένσε.

Τέλος, η μεταγραφική αναζήτηση των Περιστεριωτών δεν σταματά εδώ, αφού πρόθεση είναι να αποκτηθεί και ένας εξτρέμ, αλλά η περίπτωση θα δρομολογηθεί για τις επόμενες μέρες κι όχι άμεσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube