Euroleague

Πρόεδρος παικτών Ευρωλίγκας: «Κάθε μέρα και πιο κοντά στην οριστική διακοπή»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου του συνδέσμου παικτών ομάδων της Ευρωλίγκας.

Την εκτίμηση ότι το οριστικό τέλος της εφετινής Ευρωλίγκας πλησιάζει έκανε ο πρόεδρος του συνδέσμου παικτών των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Ο Μποστιάν Νάχμπαρ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική «El Pais», η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα που διεξάγεται η τηλεσύσκεψη των ομάδων του πρωταθλήματος.

«Εκτιμώντας την κατάσταση μέρα με τη μέρα, δεν βλέπω πιθανό να αρχίσει οποιαδήποτε διοργάνωση πριν από τα τέλη Μαΐου. Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης είμαστε σε μια ρευστή κατάσταση.

Όλα αλλάζουν ώρα με την ώρα… Τι μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, εξετάζοντας τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και μόνο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο!», ανέφερε και κατέληξε...

«Οι παίκτες δεν πρέπει να μπουν σε κίνδυνο σε ό,τι αφορά την υγεία τους. Το πρώτο πράγμα, το πιο σημαντικό είναι η υγεία.

Δίχως τους παίκτες, δεν υπάρχει διοργάνωση. Κάθε μέρα που περνάει είμαστε πιο κοντά στην οριστική διακοπή της σεζόν! Είναι κάτι που δεν το θέλουν ούτε οι παίκτες, ούτε η EuroLeague, ούτε οι ομάδες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νάχμπαρ.

Θυμίζουμε ότι από τις 11 είναι σε εξέλιξη η τηλεδιάσκεψη που θα κρίνει τι θα συμβεί με την εφετινή Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x