Στο γήπεδο της Νεάπολης βρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης και επιθεώρησε από κοντά την πρόοδο και τη βελτίωση της αθλητικής εγκατάστασης του Ιωνικού.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Ιωνικό, τον πρόεδρο, το Συμβούλιο γι’ αυτήν την εκδήλωση. Το σημερινό έχει μια ιδιαίτερη αξία για’ μένα. Είναι πολλές μικρές στιγμές χαράς και ενέργειας. Αυτό είναι αθλητισμός! Η αξία, η ευγένεια, η οικογενειακή σχέση, η άριστη σχέση τοπικής αυτοδιοίκησης, παραγόντων, διοίκησης. Αυτό είναι οικογένεια», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Τον κ. Αυγενάκη, συνόδευσε ο διοικητικός ηγέτης του Ιωνικού, Γιάννης Τσιριγώτης, μαζί με τον κ. Τάκη Τσιριγώτη, ο Δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, ο βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ιωνικού Χάρης Λεουνάκης, εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Ιωνικού, των Παλαιμάχων καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Παναγόπουλος.

Ο κ. Αυγενάκης, συνομιλώντας με τους παραπάνω και με τον κ. Τσιριγώτη, εξέφρασε τις καλύτερες απόψεις βλέποντας την συνολική δουλειά που έχει γίνει με τα έργα βελτίωσης στο γήπεδο της Νεάπολης, το οποίο αποτελεί ένα στολίδι όχι μόνο για τον Ιωνικό αλλά για την πόλη ολόκληρη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ξεναγήθηκε σε όλες τις εγκαταστάσεις, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την συνολική εικόνα του γηπέδου (γυμναστήριο, αποδυτήρια, ιατρείο, εσωτερικοί χώροι), ενώ από πλευράς οικογένειας Τσιριγώτη και Δημάρχου, αναφέρθηκε προς τον κ. Αυγενάκη, πως το μελλοντικό έργο που πρέπει να πάρει σάρκα και οστά, είναι το σκέπαστρο του γηπέδου.

Φυσικά, υπήρξε συζήτηση και για την τοποθέτηση του υβριδικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, το κόστος του οποίου αναλαμβάνει ο Δήμος, και άπαντες εξέφρασαν την πεποίθηση πως η τελική μορφή που θα παρουσιάσει το γήπεδο με την σέντρα της νέας σεζόν, θα είναι κορυφαίου επιπέδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube