Γενικά

Ο Τάνκοβιτς δεν ανανεώνει και ψάχνεται για κάτι καινούργιο

Ο Μουάμερ Τάνκοβιτς παρότι έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης από την Χάμαρμπι δεν θα την δεχτεί και αναζητά τον νέο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Τα δεδομένα για ΑΕΚ και η ψακτική σε Ιταλία, Γερμανία.

Φευγάτος από την Χάμαρμπι είναι ο Μουάμερ Τάνκοβιτς.

Τα σουηδικά Μέσα μπορεί να αναφέρουν πως ο «Μούγιο» έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης από την Χάμαρμπι, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες από την χώρα αναφέρουν πως δεν θα την δεχτεί. Η απόφαση του Τάνκοβιτς φαίνεται να είναι ειλλημένη και ψάχνεται για μια νέα ποδοσφαιρική πρόκληση στην καριέρα του, θέλοντας να αποχωρήσει από την χώρα του.

Από τη στιγμή που ο Τάνκοβιτς θα αποχωρήσει από την Χάμαρμπι και τη Σουηδία, είναι απολύτως λογικό να φουντώσουν ξανά τα σενάρια που τον εμπλέκουν με την ΑΕΚ. Η τελευταία επαφή που είχε με τον Ίλια Ίβιτς πάει... καιρό, ωστόσο και οι δύο πλευρές βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική συνεργασίας. Βέβαια, όσο περνάει ο καιρός και ο 25χρονος εξτρέμ δεν έχει στα χέρια του κάτι το επίσημο από τους «κιτρινόμαυρους», τόσο θα απομακρύνεται το εν λόγω σενάριο.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σουηδός και ο εκπρόσωπός του τσεκάρουν διάφορες επιλογές. Η Ιταλία είναι μία από τις επιλογές του και με δύο ομάδες να τον έχουν προσεγγίσει τον τελευταίο μήνα, αλλά στο παιχνίδι έχουν μπει και γερμανικοί σύλλογοι με τις Μάιντς και Άουγκσμπουρκ να είναι δύο που έχουν δείξει φιλολογικό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x