Ελλάδα

Στην Ελλάδα για Ολυμπιακό ο Ζαν Σαρλ

Ο πρώτος ξένος του Ολυμπιακού που θα αρχίσει ατομικές προπονήσεις είναι ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ, καθώς ήρθε σήμερα στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Άρχισε την δουλειά ο Σπανούλης.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ. Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, έφτασε στην χώρα μας για να αρχίσει ατομικές προπονήσεις στο ΣΕΦ.

Ο πρώην παίκτης της Βιλερμπάν, γίνεται έτσι ο πρώτος ξένος που έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση ενόψει της προετοιμασίας (σ.σ. πιθανότατα θα αρχίσει στις 17 Αυγούστου και 3-4 μέρες πριν θα γίνουν τεστ κορωνοϊού) και της νέας σεζόν και θα τον ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες. Ο Ζαν-Σαρλ, θα αρχίσει δικό του πρόγραμμα από την Δευτέρα (3/8).

Εκεί, θα βρει… παρέα τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος όπως το συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια, γύρισε νωρίτερα από τις διακοπές του και προπονείται για να είναι απόλυτα έτοιμος. Προπονήσεις κάνει και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, περιμένοντας το ντραφτ του Οκτωβρίου στο ΝΒΑ.

Από εκεί και έπειτα, μέχρι την Παρασκευή έκανε κάποιες προπονήσεις και ο Κώστας Σλούκας, ενώ ατομικά προγράμματα ακολουθούν στις διακοπές τους όλοι οι παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x