Ελλάδα

Για αυτό δεν επηρεάζουν Αυγενάκη οι αλλαγές Μητσοτάκη

Δύσκολα θα απομακρυνθεί από τη θέση του, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης στις αλλαγές που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης για την κυβέρνηση.

Παραμένει, προς το παρόν, στη θέση του υφυπουργού αθλητισμού όπως όλα δείχνουν ο Λευτέρης Αυγενάκης, αφού δεν φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr να επηρεάζεται από τις αλλαγές που ετοιμάζει στο κυβερνητικό σχήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι αλλαγές που θα ανακοινωθούν στις 12.00 της Τρίτης θα αφορούν ένα μεγάλο μέρος υφυπουργών, με ενίσχυση στα κρίσιμα Υπουργεία με την τοποθέτηση υφυπουργών και αναπληρωτών υπουργών κυρίως στους τομείς που θέλει να τρέξει η Κυβέρνηση άμεσα.

Έτσι ο Λευτέρης Αυγενάκης, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία ώρα των ζυμώσεων, γεγονός που θα αποτελεί έκπληξη, μένει στη θέση του. Τα θέματα αθλητισμού, σίγουρα είναι σημαντικά για την Κυβέρνης, αλλά δεν «καίνε» αυτή την περίοδο. Άλλωστε όπως τονίζουν δεν πρόκειται για ανασχηματισμό, αλλά για βελτιωτικές αλλαγές. Όσον αφορά τα δύσκολα ζητήματα του ποδοσφαίρου, αφορούν αποκλειστικά τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x