Αγγλία

Στον Εισαγγελέα Σύρου ο Μαγκουάιρ (pics/vids)

Η περιπέτεια του Χάρι Μαγκουάιρ συνεχίζεται, καθώς έφτασε στη Σύρο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Στον Εισαγγελέα Σύρου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, μετά τη σύλληψή του στη Μύκονο.

Ο Άγγλος αμυντικός πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο και η κάμερα τον συνέλαβε τη στιγμή της εισόδου του στην Εισαγγελία Σύρου, φορώντας σορτσάκι, μπλούζα και μάσκα.

Η «Daily Mirror» μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες τη στιγμή που οδηγήθηκε για την απολογία του:










Το Δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς στη Μύκονο

Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x