Stoiximan Super League

Πανηγυρισμοί τέλος, τώρα... τρέξιμο στον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης καλείται να φτιάξει το ρόστερ της νέας σεζόν σε δύο εβδομάδες, άπαντες στη Ριζούπολη... τρέχουν και το sportfm.gr αναλύει την επόμενη ημέρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε τη δουλειά του, κυριάρχησε στα δύο ματς κόντρα στους... πιτσιρικάδες της Ξάνθης και θα αγωνίζεται μετά από έναν χρόνο στην Super League 1.

Οι πανηγυρισμοί ήταν έντονοι χθες στη Ριζούπολη, παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση αλλά και ορισμένοι οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο έγιναν ένα κουβάρι και το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Κάτι που λείπει το τελευταίο διάστημα στη Ριζούπολη, με διοίκηση και μέρος των οργανωμένων οπαδών να είναι σε... διάσταση. Καλούνται, όμως, ξανά να γίνουν μια γροθιά, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά τον Απόλλωνα σε μια τρομερά δύσκολη σεζόν, αφού έχει τον λιγότερο χρόνο από κάθε άλλη ομάδα για να προετοιμαστεί για το νέο πρωτάθλημα.



Ο Μπάμπης Τεννές θα παραμείνει στον πάγκο του Απόλλωνα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και θα τον καθοδηγήσει στα σαλόνια, αφού είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά την ομάδα και οι σχέσεις του με τη διοίκηση έχουν ομαλοποιηθεί. Φυσικά, πρέπει να σημειωθεί πως επιστρέφει στην εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα και ο Γιώργος Κασναφέρης, αυτή τη φορά ως γενικός αρχηγός αφού στο περασμένο πέρασμά του ως τεχνικός διευθυντής είχε αποτύχει.

Από εκεί και πέρα, αρχίζει ο αμιγώς αγωνιστικός σχεδιασμός στις δύο εβδομάδες που έχουν μπροστά τους οι «κυανόλευκοι» μέχρι τη σέντρα, εφόσον αυτή δεν πάρει παράταση λόγω της αναβολής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αμπιόλα Ντάουντα και ο Ντομίνγκες είναι δύο ποδοσφαιριστές που προπονούνται καιρό με την Ελαφρά Ταξιαρχία και έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα πρώτο... δέσιμο με τους «κυανόλευκους», ενώ οι Κόρμπος, Μπαξεβανίδης πλησιάζουν. Λισγάρας και Γρομητσάρης είναι δύο επιλογές που δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να προσπαθεί να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ.

Ο Κότνικ είναι μία επιλογή για τα γκολπόστ, ο Μέγερι η δεύτερη εφόσον δεν κλείσει στον Άρη και υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις από το εξωτερικό. Δεδομένα, πάντως, θα αποκτηθούν δύο τερματοφύλακες. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα υπάρξει ενίσχυση, ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό δίδυμο με τον Τσαμπούρη, ενώ αριστερά είναι κομπλέ αφού υπάρχουν ο Χουχούμης με τον Βιτλή. Πατράλης, Μπλάζιτς, Φατιόν, Λαγός υπάρχουν για τα χαφ, ο Ρώσση είναι μια έξτρα επιλογή για εκεί. Θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο ακόμη, ίσως και τρεις, με τον Κόρμπο να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα επιστρέψουν στη Ριζούπολη.

Οι Κολ, Μπεντινέλι, Βάρκας, είναι στην μεσοεπιθετική γραμμή, όπου μπρορεί να παίξει και ο Ρώσση, με το ερωτηματικό να μπαίνει δίπλα στο όνομα τού Καραγκούνη, ο οποίος δεν αποκλείεται να μείνει. Δύο εξτρέμ θα αποκτηθούν ακόμη από τον Απόλλωνα, με τον Μαρκ Φερνάντεθ να είναι ψηλά στη λίστα και τον Μουνιέ να βρίσκεται επίσης σε αυτή, καθώς θέλει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν σε ομάδα της Αθήνας. Υπάρχει και η περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς και ενδεχόμενος δανεισμός του από την ΑΕΚ. Ιωαννίδης και Ντάουντα οι δύο στην επίθεση, πιθανότατα άλλος ένας θα αποκτηθεί.

Ο κορμός του Απόλλωνα είναι κατά ένα μέρος έτοιμος, η ομάδα έβγαλε ομοιογένεια και χαρακτήρα στα μπαράζ και όσοι παίκτες έρχονται θα προστίθενται σε ένα έτοιμο σύνολο. Η προετοιμασία που είχε γίνει όλο αυτό το διάστημα ήταν εξαιρετική και η πολύμηνη αποχή δεν φάνηκε ιδιαίτερα, με τους Θοδωρή Αντωνόπουλο και Βασίλη Αλεξίου να καλύπτουν το χαμένο έδαφος. Ολη αυτή η δουλειά αναμένεται να βοηθήσει και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, αφού θα μπαίνουν σε μια ομάδα με καλό κλίμα, θα προσθέτουν ενέσεις ποιότητας αλλά και θα δώσουν βάθος στο ρόστερ.

ΥΓ. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν στα παιδιά της Ξάνθης, γιατί μιλάμε όντως για... παιδιά! Το πάλεψαν όσο μπορούσαν, χωρίς να έχουν εμπειρία, να μπαίνουν κατευθείαν στα βαθειά και η ψυχολογική πίεση προς αυτούς να είναι τεράστια! Ορισμένοι μάλιστα από τους πιτσιρικάδες έδειξαν και χθες στη Ριζούπολη ότι έχουν τα φόντα να παίξουν στην πρώτη κατηγορία, όπως ο Κοτόπουλος, ο Τσιλιγγίρης και ο Θυμιάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x