Stoiximan Super League

Απόλλων: Φαβορί ο Κότνικ, αλλά υπάρχει και το εξωτερικό!

Το βάρος στην απόκτηση τερματοφύλακα έχουν ρίξει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Κότνικ δείχνει να είναι ψηλότερα στη λίστα, οι Μέγιερι, Άμπαντ υπάρχουν επίσης σε αυτή αλλά και περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Η ψακτική του Απόλλωνα Σμύρνης για τη στέλεχωση του ρόστερ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν συνεχίζεται.

Ο Αντώνης Μανίκας και οι άνθρωποι γύρω του που εργάζονται για τα μεταγραφικά εξετάζουν διαρκώς περιπτώσεις. Είτε για ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε και για ονόματα που τους προτείνονται διαρκώς και πέφτουν με το... τσουβάλι καθημερινά.

Η ανάγκη για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα κρίνεται επιτακτική. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα αφού του έγινε πρόταση ανανέωσης και ουσιαστικά δεν θα συνεχίσει στον Ιωνικό, παρότι είχε αρχικά συμφωνήσει. Τρίτος τερματοφύλακας θα είναι ο πιτσιρικάς ο Στάγκος και το... σαφάρι για τον βασικό πορτιέρε συνεχίζεται.

Ο Μάτιτς Κότνικ είναι αυτή τη στιγμή σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα, οι συζητήσεις που γίνονται είναι σε καλό δρόμο αλλά ακόμα το deal δεν έχει ολοκληρωθεί και υπάρχει λόγος. Στον Απόλλωνα κοιτάζουν στο εξωτερικό μπας και βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, ώστε να προχωρήσουν για αυτόν. Πάντως, για τον Κότνικ υπάρχει πολύ καλή γνώμη στη Ριζούπολη από αρκετούς ανθρώπους και γι' αυτό αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο φαβορί!

Στη λίστα υπάρχουν δύο ακόμη γνώριμες επιλογές. Τόσο αυτή του Μπάλαζ Μέγερι, όσο και του Κάρλος Αμπάντ, με τον δεύτερο να ανήκει στην Τενερίφη αλλά να κοιτάζει προς την έξοδο αφού δύσκολο και φέτος θα βρει... χώρο στο ρόστερ.

Η ψακτική στο εξωτερικό είναι διαρκής, τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι πολλά και η αναζήτηση του βασικού πορτιέρε συνεχίζεται. Στο εξωτερικό, πάντως, οι πληροφορίες λένε πως στην Ελαφρά Ταξιαρχία κοιτάνε διαρκώς στα Βαλκάνια, όπου οι τιμές είναι σαφώς μικρότερες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά έχουν και... ποδοσφαιρική παράδοση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x