Stoiximan Super League

Απόλλων: Οι τρεις «τελειωμένοι», ο Κλάους και ο Χουάντερσον

Νέα ανατροπή με τον Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος τελειώνει από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως και οι Θανάσης Καραγκούνης και Μπάμπης Παυλίδης. Τα δεδομένα με τον Αθανασιάδη και τον Χουάντερσον.

Σαν να μην έφθανε στον Απόλλωνα Σμύρνης το... τρέξιμο για τη δημιουργία του ρόστερ της νέας σεζόν, ήρθαν και τα τρία κρούσματα του κορωνοϊού να πάνε πιο πίσω την προετοιμασία της ομάδας.

Χρόνος υπάρχει ακόμα, αφού η Ελαφρά Ταξιαρχία μπαίνει στη... μάχη από την 4η αγωνιστική και το εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ που θα γίνει το σαββατοκύριακο 03-04/10, αλλά ίσως να μην είναι αρκετό για να προλάβουν οι δύο παίκτες που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Ο χρόνος θα δείξει, ας περιμένουμε λίγο, αν και η αλήθεια είναι πως τόσο στον Απόλλωνα όσο και σε άλλες ομάδες θα πρέπει να δημιουργήσουν ρόστερ με βάθος γιατό το όλο θέμα με τον κορωνοϊό ενδέχεται να... τραβήξει αρκετά. Ας ελπίσουμε πως τα νέα τεστ που θα γίνουν σε τρεις ημέρες θα έχουν αρνητικά αποτελέσματα, κανείς άλλος δεν θα έχει προσβληθεί και οι «κυανόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Πάμε στα αμιγώς αγωνιστικά τώρα. Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως στον Απόλλωνα υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που θεωρούνται... τελειωμένοι. Νέα ανατροπή με τον Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος τελικά δεν θα παραμείνει παρότι το κλίμα είχε αντιστραφεί γι' αυτόν και ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Μάλιστα, ο Σέρβος προπονήθηκε παρέα με άλλους δύο παίκτες που έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται, τον Θανάση Καραγκούνη και τον Μπάμπη Παυλίδη. Μπλάζιτς και Καραγκούνης βοήθησαν την ομάδα στα μπαράζ, αλλά δεν... ανταμείβονται τελικά και αποφασίστηκε να αποχωρήσουν. Την ίδια ώρα, ο Παυλίδης δεν υπολογίζεται επίσης, παρότι ο Γιώργος Παράσχος έχει θετική γνώμη και η παρουσία του στις προπονήσεις ήταν θετικότατη, με την διοίκηση να έχει άλλη γνώμη.

Την ίδια ώρα, λίγο μετά από το ξεκίνημα του Αυγούστου ο Κλάους Αθανασιάδης προπονείται με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο έμπειρος φορ που είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα περίπου χρόνο, ουσιαστικά... δοκιμάζεται από την Ελαφρά Ταξιαρχία. Δείχνει καλά δείγματα γραφής, αλλά χρειάζεται να δουλέψει και να προπονηθεί για να καταφέρει να πλησιάσει τα παλιά του στάνταρ, κυρίως σε θέματα φυσικής κατάστασης. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο εν λόγω θέμα, δεν αποκλείεται να υπογράψει συμβόλαιο αφού υπάρχουν αρκετοί στην ομάδα που έχουν καλή γνώμη για τον Έλληνα στράικερ.

Τέλος, το θέμα με τον δεύτερο τερματοφύλακα της ομάδας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Μπορεί ο Κωνσταντίνος Κότσαρης να βρίσκεται σε συζητήσεις, αλλά δεν αποκλείεται εφόσον το deal καθυστερήσει να χαλάσει. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τελικά, ο πρώτος εκλεκτός είναι ο Χουάντερσον, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά η επιστροφή του στην ομάδα... παίζει δυνατά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x