Stoiximan Super League

Έχει προταθεί και ο Τζουρίτσκοβιτς στον Απόλλωνα

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία αναζητούν τον εκλεκτό για τη θέση «10», με τον πρώην μεσοεπιθετικό της Ξάνθης να είναι μια επιλογή που έχει πέσει στο τραπέζι.

Ο Απόλλων Σμύρνης «τρέχει» για να είναι έτοιμος στην δικιά του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, την 4η αγωνιστική με την ΑΕΛ στη Ριζούπολη.

Ο κορωνοϊός που έχει χτυπήσει την Ελαφρά Ταξιαρχία και τα τρία θετικά κρούσματα σε παίκτες, πάνε πιο πίσω την προετοιμασία αφού όλο το σύνολο δεν μπορεί να προπονηθεί μαζί και να προετοιμαστεί κατάλληλα. Πέραν τούτου, στον Απόλλωνα πρέπει να «τρέξουν» και το θέμα της ενίσχυσης, αφού υπάρχουν ορισμένα κενά ακόμη που καλούνται να καλυφθούν.

Μία από τις θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης, είναι αυτή του επιτελικού μέσου αφού άλλος ποδοσφαιριστής πέραν του Ίσρα Κολ δεν υπάρχει και ο Τόμας Μπεντινέλι υπολογίζεται για τις θέσεις των εξτρέμ. Ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που έχει περάσει μία διετία στην Ξάνθη και στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει προταθεί και εξετάζεται.

Ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ξέρει να δημιουργεί και να εκμεταλλεύεται τους χώρους και τα κενά στις αντίπαλες άμυνες. Είναι αριστεροπόδαρος, κάτι που... σπανίζει στο ρόστερ του Απόλλωνα, ενώ οι απαιτήσεις του δεν είναι τόσο μεγάλες και ο Γιώργος Παράσχος τον γνωρίζει από την θητεία του στην Ξάνθη. Ένα ακόμη θετικό πως μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αν χρειαστεί, και σε θέση εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x