Stoiximan Super League

Απόλλων: Η... ψακτική για στόπερ και οι παίκτες που πρέπει να ανέβουν

Στον Απόλλωνα θα κινηθούν για δύο τουλάχιστον παίκτες, ίσως και παραπάνω τον Ιανουάριο, ωστόσο όλα θα κριθούν από την απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών έχει χτίσει ο Απόλλων Σμύρνης στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο το... διπλό επί του ΟΦΗ στην Κρήτη (0-2).

Οι 9 βαθμοί ως απολογισμός μετά από 10 αγωνιστικές δεν είναι κακός απολογισμός, ωστόσο στον Απόλλωνα θα μπορούσαν να έχουν από 2 ως 4 παραπάνω βαθμούς, αφού τόσο στο ματς με τον Βόλο... αυτοκτόνησαν και πήραν έναν βαθμό αντί για 3, ενώ κάλιστα θα μπορούσε να νικήσει περισσότερο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και λιγότερο με τον Ατρόμητο.

Όσο περνάει ο καιρός πάντως και πλησιάζει ο Γενάρης, στον Απόλλωνα έχουν την ευκαιρία να ψαχτούν για να κάνουν ορισμένες διορθωτικές κινήσεις στο ήδη πολύ καλό ρόστερ. Η ενίσχυση στην άμυνα και συγκεκριμένα στα στόπερ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ώστε να βρεθεί ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός που θα πλαισιώσει τους Ντομίνγκες, Λισγάρα και Μπρούσιτς, με τον τελευταίο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια και ως αριστερός μπακ-χαφ!

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία θα κινηθούν πιθανότατα για έναν εξτρέμ, κάτι που βέβαια θα κριθεί αρκετά και στα δύο ματς με ΑΕΚ, Παναιτωλικό και ανάλογα με την εμφάνιση του Μαρκ Φερνάντεθ που έχει απογοητεύσει την ομάδα με την απόδοσή του, ενώ στον Απόλλωνα Σμύρνης περιμένουν πολλά και από τον Αντονί Μουνιέ! Αμφότεροι είναι παίκτες με πολύ μεγάλη ποιόρηρα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ειδικά ο Φερνάντεθ μέχρι στιγμής δεν έχει ταιριάξει με τα «θέλω» του Παράσχου.

Την ίδια ώρα, είναι πιθανό να αποκτηθεί εάν βρεθεί κάτι καλό για την επίθεση, ψάχνοντας έναν σέντερ φορ που θα πλαισιώνει τους Ντάουντα, Ιωαννίδη. Περισσότερο έναν ποδοσφαιριστή που μοιάζει στο στιλ του Ιωαννίδη που έχει ταχύτητα και να είναι καλός τεχνικά. Σημαντικό γεγονός επίσης πως ο Ντάουντα έδειξε στο ματς με τον ΟΦΗ πως επανέρχεται. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα απείλησε, στη συνέχεια πίεσε, έκλεψε και πέτυχε ένα τέρμα με το οποίο έδειξε την ποιότητα και την αξία του, όπως και ότι θα βοηθήσει σημαντικά εφόσον επανέλθει στα κανονικά, υψηλά, του στάνταρ!

Τα... βαριά χαρτιά και συμβόλαια όπως οι Μαρκ Φερνάντεθ, Αντονί Μουνιέ και Αμπιόλα Ντάουντα καλούνται να ανέβουν περισσότερο και να βοηθήσουν σημαντικά. Στον Απόλλωνα το καλοκαίρι και όταν τους απέκτησαν περίμεναν πολλά, ειδικά ο Φερνάντεθ δεν έχει βοηθήσει σχεδόν καθόλου και δείχνει έξω από τα νερά του. Έχει την ποιότητα και την προσωπικότητα να επανέλθει και να δείξει όσα αξίζει! Όπως φυσικά και ο Μουνιέ που είναι παίκτης με τεράστιο βιογραφικό, αλλά και ο Ντάουντα που πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ και καλείται να πάρει ώθηση!

*ο Σάββας Τσαμπούρης έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x