Κύπρος

ΑΠΟΕΛ: Νέο κρούσμα κορωνοϊού, συνεχίζεται η αναστολή προπονήσεων

Κι άλλο θετικό δείγμα COVID-19 εντοπίστηκε στο ΑΠΟΕΛ, που ανακοίνωσε σήμερα την περαιτέρω αποχή από τις προπονήσεις!

Μετά από τα 11 κρούσματα κορωνοϊού που είχαν εντοπιστεί στο ΑΠΟΕΛ, σήμερα η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε ότι βρέθηκε άλλο ένα θετικό δείγμα, με το «πάγωμα» των προπονήσεων να εξακολουθεί να υφίσταται!

Η σχετική ανακοίνωση των «γαλαζοκίτρινων»:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι έχει προκύψει 1 θετικό δείγμα COVID μετά από έλεγχο με την μέθοδο PCR εντός της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ως εκ τούτου θα συνεχιστεί η αναστολή προπονήσεων και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσει, από διαγνωστικό έλεγχο PCR».

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν έχουν προπονηθεί μετά το ντέρμπι της Δευτέρας με την Ομόνοια. Μάλιστα, όπως προνοεί και το πρωτόκολλο, ο σημερινός αγώνας με την Καρμιώτισσα έχει αναβληθεί, όπως επίσης και αυτός του κυπέλλου με τον Απόλλωνα ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη.

Η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ είναι σαφώς κρίσιμη, ενώ αγωνία έχει η διοίκηση για το νέο μοριακό έλεγχο που θα διεξαχθεί τις προσεχείς μέρες. Αν η ομάδα της Λευκωσίας ανακοινώσει νέα κρούσματα μέσα στο σαββατοκύριακο ή αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, τότε το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 20 Δεκεμβρίου θα αναβληθεί επίσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x