Stoiximan Super League

Ήρθε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έφτασε λίγο πριν τις 12:00 στην Αθήνα, τον υποδέχτηκε ο Παναγιώτης Κονέ.

Η τέταρτη εποχή Μανόλο Χιμένεθ αρχίζει για την ΑΕΚ. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός λίγο πριν τις 12:00 έφτασε στην Αθήνα μέσω Παρισιού μαζί με τους δυο συνεργάτες του, Χεσούς Καλδερόν και Σεμπάστιαν Μπασκόν (γυμναστής).

Τον 56χρονο προπονητή υποδέχτηκε ο νέος τεχνικός διευθυντής και άλλοτε παίκτης του στην «Ένωση», Παναγιώτης Κονέ. Ακολουθεί η συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο και το απόγευμα (19:00) θα προπονήσει ξανά για πρώτη φορά τους παίκτες του.



Τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν χθες όλα τα μέλη της ομάδας, εν όψει της επανόδου στις προπονήσεις, ήταν αρνητικά και πλέον η «Ένωση» ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ανδαλουσιανό προπονητή που θα την προετοιμάσει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την επόμενη Κυριακή (3/1, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Χιμένεθ στο παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παουλίνιο και Σάκχοφ, που αποβλήθηκαν στο τελευταίο ματς του 2020, απέναντι στον Βόλο στη Ριζούπολη (2-2). Ο νέος προπονητής της «Ένωσης» θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναγιώτη Κονέ και τη διοίκηση, για να αποφασίσουν για τις κινήσεις που χρειάζεται το ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x