Ελλάδα

Κοντός: «Θέλει Κάτας ο Παναθηναϊκός, θέμα δικό του να αποδεσμευτεί»

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την πρόσληψη του Όντεντ Κάτας, αλλά περιμένει από τον ίδιο να λύσει το συμβόλαιό του με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ έχουν βάση, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί για την πρόσληψη του Όντεντ Κάτας, αλλά είναι στο χέρι του Ισραηλινού προπονητή αν θα αποδεσμευτεί από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

«Ο Κάτας είναι στόχος, αλλά είναι θέμα δικό του αν μπορεί να αποδεσμευτεί. Ο Πρίφτης έχει πει πως έχει συμβόλαιο με την Ούνιξ. Αν ο Ισραηλινός μείνει ελεύθερος, ο Παναθηναϊκός δεδομένα τον θέλει και είναι δικό του ζήτημα αν θα καταφέρει να αποδεσμευτεί. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βάλει ακριβές χρονοδιάγραμμα που θα περιμένει, αλλά ένα μικρό χρονικό διάστημα το δίνει. Με τη Ζενίτ και πιθανότατα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή θα πάει με Χαραλαμπίδη και Γιαπλέ υπηρεσιακούς», ανέφερε.

Όσο για το αποψινό ματς με την Ζενίτ, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ζενίτ έχει 7-2 εκτός έδρας, αλλά είναι σημαντική η απουσία του Πόιθρες για αυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x