Stoiximan Super League

Λόπεθ: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Τα λάθη της ομάδας του που επέφερε την ήττα από τον Άρη σημείωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπες, ύστερα από την ήττα της ομάδας του από τον Άρη με 2-0, παραδέχτηκε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:


Για το τι δεν πήγε καλά για τον Βόλο απόψε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος είναι ο Άρης, είναι ο δεύτερος της βαθμολογίας και παίζαμε στην έδρα του. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας, περισσότερες πάσες, και να ψάξουμε το δεκάρι μας στα μεσοδιαστήματα, αλλά δεν το κάναμε».


Για το αν ήταν καθοριστικό το γρήγορο γκολ του Άρη:

«Σίγουρα, γιατί γνωρίζαμε από την αρχή πως ο Άρης είναι πολύ δυνατός στην άμυνα, και όταν δέχεσαι πρώτος γκολ είναι δύσκολο να τους διασπάσεις. Παρόλα αυτά, αλλάξαμε και το σύστημα σε 4-4-2 στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σημασία τώρα έχει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας».


Για την εικόνα που αποκόμισε από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές του Βόλου:

«Σίγουρα χρειάζονται χρόνο. Είναι όλοι ποιοτικοί παίκτες. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να γνωρίσουν καλύτερα το νέο τους πρωτάθλημα, τους νέους τους συμπαίκτες, και θα προσαρμοστούν γρήγορα».


Για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κοιτώντας τον πρώτο γύρο, καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ και γιατί όχι τώρα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».






Διαβάστε ακόμα:

Ο Άρης αισθάνεται ξανά... Λέστερ στην τοποθεσία «Κλεάνθης Βικελίδης»


Άρης-Βόλος: Το χαμένο τετ α τετ του Σίλβα


Το 2-0 για τον Άρη από τον Μπερτόλιο (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x