Stoiximan Super League

Παπαπαναγής: «Αφιερωμένη στον... πατέρα Σίμο η αποψινή νίκη»

Ο Περικλής Παπαπαναγής αφιέρωσε την αποψινή νίκη επί της Λαμίας (2-0) στον προπονητή του ΟΦΗ Γιώργο Σίμο, ο οποίος αύριο θα γίνει πατέρας.

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στο Ηράκλειο, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Στην άκρη του πάγκου σήμερα βρέθηκε ο Περικλής Παπαπαναγής, καθώς ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος απουσίαζε καθώς η γυναίκα του βρίσκεται στις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της.

Με δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports, ο 53χρονος βοηθός αφιέρωσε την αποψινή νίκη στον Σίμο και την οικογένειά του.

Για τον προπονητή του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο: «Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον προπονητή μας, Γιώργο Σίμο, ο οποίος αύριο θα γίνει πατέρας. Για εμάς είναι διπλή χαρά και όλη η ομάδα θέλει να ευχηθεί υγεία και να πάνε όλα καλά αύριο στη γέννα».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Όσον αφορά το ματς, το αποτέλεσμα κρίθηκε στην ενέργεια των παικτών μας που έδωσαν ότι είχαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το πανηγυρίζουμε σήμερα, από αύριο όμως και πάλι πίσω στις δουλείες μας καθώς μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο».



Διαβάστε ακόμα:

Τα highlights του αγώνα ΟΦΗ-Λαμία

Βρήκε… γιατρικό με τη Λαμία ο ΟΦΗ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x