Stoiximan Super League

Κάναντι: «Είχαμε θέληση και πειθαρχία»

Στη θέληση και στην πειθαρχία των παικτών του Ατρομήτου για τη νίκη στάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι μετά το 3-2 επί του ΠΑΟΚ και την ανατροπή των τελευταίων λεπτών.

Ο Νταμίρ Κάναντι τόνισε πως ήταν ένα τα καλύτερα δεύτερα ημίχρονα της ομάδας του τη φετινή σεζόν και τόνισε περήφανος για αυτήν την επιτυχία και πως παραμένει στόχος η έκτη θέση, ενώ αναφέρθηκε στον Αμρ Ουάρντα.

Αναλυτικά: «Και με τον Βόλο η ομάδα είχε καλή απόδοση και δικαιούταν την ισοπαλία. Σήμερα, είχαμε θέληση για νίκη, καλή συμπεριφορά στο γήπεδο, πειθαρχία και αυτή είναι μια μεγάλη νίκη».

Για το αν το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του είναι το καλύτερο που έχει κάνει ο Ατρόμητος φέτος: «Πιστεύω πως έχουμε κάνει κι άλλα καλά παιχνίδια. Αλλά, στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δουλεύουμε για να πετυχαίνουμε γκολ σαν το τρίτο, να δημιουργούμε χώρο, να τρέχουμε στους χώρους και να "σπάμε" τις γραμμές του αντιπάλου. Η νίκη αυτή μας δίνει πίστη στις δυνατότητές μας και είμαι πολύ περήφανος για όλους».

Για τη σημασία της νίκης αυτής στο «κυνήγι» της εξάδας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με ενδιαφέρει να βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά της προπόνησης. Σαφώς, είναι στόχος η έκτη θέση, αλλά θέλω να βλέπω στο παιχνίδι ό,τι δουλεύουμε στην προπόνηση».

Για τον Ουάρντα, τον οποίο ο ίδιος βοήθησε πολύ να βελτιωθεί, για το γκολ του και όσα είπαν οι δυο τους: «Είμαι χαρούμενος για τη βελτίωση που έχει. Ήθελα να τον φέρω στην ομάδα το καλοκαίρι, αλλά για κάποιους λόγους δεν ήρθε. Είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αλλά τον ξέρουμε όλοι, ο Ουάρντα είναι Ουάρντα. Πρέπει να καταλάβει ότι τα συναισθήματα μένουν έξω από το ποδόσφαιρο».


Διαβάστε επίσης:

Βαφέας: «Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου»

Γρηγορίου: «Μέχρι το πέναλτι, δεν απειληθήκαμε»

Ολυμπιακός: Επαγγελματίες οι Φρέρης, Χρήστου και Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x