Euroleague

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ελάχιστοι οι διακριθέντες του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με τη Ζενίτ...

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε «καθαρά» από τη Ζενίτ και το sportfm.gr κάνει την κριτική των «πρασίνων», που είχαν μόνο δύο διακριθέντες, τον Κασελάκη και τον Μήτογλου.

Η βαθμολογία των παικτών (με άριστα το 10):


Μακ (3): Έδωσε ώθηση οργανωτικά (4 ασίστ), ωστόσο στην άμυνα υπέφερε από τον δαιμόνιο Πάνγκος.

Παπαγιάννης (4): Μπορεί να κράτησε τον Παναθηναϊκό σε μικρές χρονικές περιόδους με τα εύστοχα σουτ από μέση απόσταση, ωστόσο νικήθηκε κατά κράτος από τον Γκουντάιτις.

Μποχωρίδης (6): Ήρθε από τον πάγκο, έδειξε διάθεση και το πάλεψε μέχρις ενός σημείου.

Παπαπέτρου (5): Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 14 πόντους, αλλά υπέπεσε και σε 5 λάθη, τα περισσότερα σε κρίσιμα σημεία.

Κασελάκης (7): Ο φιλότιμος φόργουορντ ήταν ο λόγος που η Ζενίτ δεν συνέτριψε το «τριφύλλι». Ολοκλήρωσε το ματς με 9 πόντους και 3/3 εντός παιδιάς, ενώ ήταν αυτός που έριξε το κορμί του στη φωτιά.

Καλαϊτζάκης (2): Στα περίπου 3 λεπτά που αγωνίστηκε, τα έκανε… μαντάρα σε άμυνα και επίθεση με διαδοχικά λάθη και στις δύο άκρες του παρκέ.

Φόστερ (2): Ξεκίνησε στη βασική πεντάδα, έπαιξε για 5,5 περίπου λεπτά, ωστόσο δεν είχε ρυθμό και στη συνέχεια ξέμεινε στην άκρη του πάγκου.

Νέντοβιτς (1): Η μεγαλύτερη απογοήτευση. Ο Σέρβος γκαρντ ήταν έξω από τα νερά του, αφού μπλέχτηκε στις αμυντικές «δαγκάνες» που παρέταξε απέναντί του ο Πασκουάλ και τα… έσπασε (2/8 εντός παιδιάς), ενώ στην άμυνα ήταν ανοιχτή πληγή.

Γουάιτ (3): Μπήκε ζεστός, έδειξε διάθεση προσφοράς, αλλά χάθηκε στη γενική μετριότητα των «πρασίνων».

Μήτογλου (6): Πολύ καλός στην 4η περίοδο, πάλεψε σε άμυνα και επίθεση, ενώ μαζί με τον Κασελάκη είναι οι δύο αχτίδες ελπίδας για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Μπέντιλ (5): Θετικός στο πρώτο ημίχρονο (8 πόντοι με 4/4 δίποντα), όμως κι εκείνος «εξαφανίστηκε» από το παιχνίδι και παρασύρθηκε στο… ναυάγιο των γηπεδούχων.

Σαντ-Ρος (1): Από τον Κουβανό οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν περιμένουν 20άρες και 30άρες στο σκοράρισμα, ωστόσο επιθυμούν τη… βρώμικη δουλειά. Κι αυτό το μηδέν στη στατιστική του σε ριμπάουντ και κλεψίματα χτυπάει άσχημα στο μάτι.

Διαβάστε ακόμα:
Όταν ξύπνησε ο Παναθηναϊκός, ήταν πολύ αργά


Παναθηναϊκός-Ζενίτ: Έφυγε από τις κερκίδες στο 33’ ο Διαμαντίδης! (vid)

«Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού και Κάτας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x