Stoiximan Super League

Πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε οπαδούς του Ολυμπιακού που υποδέχτηκαν την αποστολή στο Παναιτώλιο

Η αστυνομία βεβαίωσε πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση σε οπαδούς του Ολυμπιακού, που υποδέχτηκαν την «ερυθρόλευκη» αποστολή στο Παναιτώλιο!

Τουλάχιστον έξι πρόστιμα των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση βεβαίωσε η αστυνομία σε οπαδούς του Ολυμπιακού, που υποδέχτηκαν την «ερυθρόλευκη» αποστολή στο Παναιτώλιο.

Οι φίλοι των Πειραιωτών είχαν στήσει, την Παρασκευή (08/01), τη δεύτερη υποδοχή στην αποστολή της ομάδας στο εν λόγω χωριό, στον δρόμο προς το Αγρίνιο, εκεί, όπου, θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (09/01, 19:30) τον Παναιτωλικό.

Η πρώτη υποδοχή έγινε, περίπου, στις 18:00 στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ενώ η άλλη έγινε στην Εθνική Οδό, λίγο πριν την πόλη του Αγρινίου, στο ύψος της Ερμίτσας.

Στο σημείο αυτό, λοιπόν, λίγα άτομα διέκοψαν την κυκλοφορία για ελάχιστα λεπτά, ζητωκραυγάζοντας και ανάβοντας καπνογόνα.

Η αστυνομία, ωστόσο, ήταν εκεί από νωρίς και τους έκανε συστάσεις να διαλυθούν. Εκείνοι δεν υπάκουσαν, οπότε οι αστυνομικοί άρχισαν τους ελέγχους και «έπεσαν» τα πρόστιμα -χωρίς αυτό, πάντως, να πτοήσει ιδιαίτερα τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που συνέχισαν να αποθεώνουν την ομάδα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ



Ιδανική η φόρμουλα του Μαρτίνς, αλλά πρακτικά αδύνατο να ισχύει για όλα…
Νικολακόπουλος: «Η εισήγηση Μαρτίνς και η περίπτωση Πέτροβιτς»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x