Stoiximan Super League

Με όλα του τα όπλα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στρέφει από σήμερα το μυαλό του ο Ολυμπιακός, ο οποίος διεύρυνε το αήττητο σερί του μετά το εμπόδιο στο Αγρίνιο.

Έστω και αν χρειάστηκε την… ακροβατική ασίστ του Βαλμπουενά στον Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με το «διπλό» 1-2 από το Αγρίνιο απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό.

Ο Πέντρο Μαρτίνς παρέταξε με αλλαγές την ομάδα του κόντρα στους Αγρινιώτες, βάζοντας στα δύο άκρα τον Ντρέγκερ και τον Ρέαμπτσιουκ που έδειξαν καλά δείγματα, ενώ δοκίμασε ενόψει και της Ευρώπης το δίδυμο Σισέ-Μπα (απόντος του τιμωρημένου Σεμέδο).

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε το ροτέισον που ήθελε ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου θα επιστρέψουν τα… βασικά του όπλα. Οι Σα, Μπουχαλάκης, Σεμέδο και Ραφίνια έκαναν χθες κανονικά την προπόνησή τους και θα θέτουν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους.

Οι δύο πρώτοι είχαν κάποια θεματάκια, τα οποία ξεπεράστηκαν, ο Σεμέδο ήταν τιμωρημένος και ο Ραφίνια πήρε ανάσες από τα συνεχόμενα ματς που έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν.

Ουσιαστικά οι τέσσερις είναι φαβορί για να ξεκινήσουν στην Τούμπα, ενώ τις επόμενες μέρες ο κ. Μαρτίνς θα αποφασίσει για το αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά τον Χασάν, ήταν χθες στην αποστολή και μπήκε στο 92’ για ψυχολογικούς λόγους, αφού ακόμα δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητα.

Ήταν η πρώτη εμφάνιση του Αιγύπτιου μετά τις 8 Νοεμβρίου και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, προτού φύγει για την πατρίδα του και έχει την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να είναι στην αποστολή και για τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x