Πόλο

Πρωτιά για Εθνική στον ευρωπαϊκό όμιλο του World League!

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πήρε την νίκη με 12-7 επί του Μαυροβουνίου, κατακτώντας την πρώτη θέση στον ευρωπαϊκό όμιλο του World League.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον ευρωπαϊκό όμιλο του World League η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου επικράτησε με 12-7 του Μαυροβουνίου στον τελικό του Ντέμπρετσεν και έκανε το 3/3 στο τουρνουά, έχοντας εξασφαλίσει από χθες (9/1) την πρόκρισή της στο Super Final της διοργάνωσης.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, που η Εθνική ομάδα προκρίθηκε στα τελική φάση της διοργάνωσης του World League.

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι Έλληνες διεθνείς με "σπασμένα τα φρένα" στις πρώτες τρεις περιόδους του ματς πήραν μια διαφορά ασφαλείας +5, που ήταν ακατόρθωτο να ανατραπεί από τους Μαυροβούνιους. Κορυφαίος σκόρερ της αναμέτρησης ο Φουντούλης με 3 γκολ.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γενιδουνιάς, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-4, 3-4, 1-1

Διαβάστε επίσης:

Κυρίαρχος Παναθηναϊκός, λύγισε την ΑΕΚ και κέρδισε ηρεμία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x