Stoiximan Super League

«Βλέπει» και Τερ Αβέστ η ΑΕΚ

Πρώτος (και δύσκολος) στόχος είναι ο Κένι Λαλά, ωστόσο η ΑΕΚ φέρεται να διαθέτει και ποιοτική εναλλακτική λύση για τη θέση του δεξιού μπακ με τον Χίντε Τερ Αβέστ.

Φουλάρει σε όλα τα επίπεδα για την απόκτηση δεξιού μπακ η ΑΕΚ.

Με δεδομένη την προτεραιότητά της για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση (και ενώ προέκυψε φημολογία που τη θέλει να ψάχνει και για τερματοφύλακα), η «Ένωση» έχει ως πρώτο στόχο τον Κένι Λαλά.

Επειδή ωστόσο η περίπτωση του Γάλλου είναι δύσκολη, μιας και πρόκειται για ποιοτικό παίκτη με εξαιρετική παρουσία τα προηγούμενα χρόνια στο πρωτάθλημα της χώρας του, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν κάνει προεργασία και για εναλλακτικές λύσεις.

Πέρα λοιπόν απ’ αυτή του Βάσκου Λεκουέ, ο Παναγιώτης Κονέ έχει κάνει επαφές και για τον Χίντε Τερ Αβέστ.

Ο υψηλόσωμος (1,82) Ολλανδός μπακ ανήκει στην Ουντινέζε, όπου ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις από το πέρασμά του ως ποδοσφαιριστής.

Παρόλο που ξεκίνησε λοιπόν τη σεζόν ως βασικός, έχει χάσει τη θέση του από τον Αργεντινό Ναουέλ Μολίνα και διαθέτοντας επίσης χαρακτηριστικά που λείπουν από την «Ένωση» (αθλητικός και επιθετικογενής) θεωρείται ότι θα παίξει σοβαρά η περίπτωσή του αν δεν προχωρήσει του Λαλά.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ: Παλεύει για την υπέρβαση στα μπακ με Λαλά

Record: «Απασχολεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Ριμπέιρο»

«Καίγεται» για νίκη στη Λαμία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x