Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο Άρης δεν μπόρεσε στον βούρκο των «Ζωσιμάδων» να πετύχει δεύτερη νίκη στη σειρά. Διαβάστε την κριτική των παικτών.

Και πάλι καλά πρέπει να λένε στον Άρη μετά το 0-0 στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, δυσκολεύτηκε από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο λόγο της βροχής και στο φινάλε την γλίτωσε χάρη στον Μπουσέ, αφού ήταν καθοριστικός στις μεγάλες ευκαιρίες του Κρίσμαν και του Παμλίδη.

To sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες X τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που μέσα στο 2021 μετρούν μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία σε τρία ματς.

Η βαθμολογία με άριστα το «10»

Μπουσέ (8): Στις φάσεις που χρειάστηκε ο Γάλλος τερματοφύλακας ήταν καθοριστικός. Ειδικά στο 77’ και το 78’ κράτησε καθαρή την εστία του στις μεγάλες ευκαιρίες του ΠΑΣ με Κρίσμαν και Παμλίδη αντίστοιχα.

Γκάνεα (4): Ήταν από τους κορυφαίους κόντρα στον Βόλο, αλλά σήμερα ο βαρύς αγωνιστικός χώρος τον επηρέασε αρκετά. Από τους πλέον αρνητικούς, σωστά έγινε αλλαγή στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Μπεναλουάν (6): Δεν έκανε κάποιο τρανταχτό λάθος, αλλά ο Άρης δεν απειλήθηκε από τον ΠΑΣ. Θα μπορούσε να μην είχε χάσει τον Κρίζμαν στη φάση του 77ου λεπτού.

Ροζ (6): Ομοίως με τον Μπεναλουάν και ο δεύτερος στόπερ του Άρη. Έχει επίσης λανθασμένη αντίδραση στις ευκαιρίες του ΠΑΣ μετά το 75.

Σάκιτς (5): Ανασταλτικά είχε θέματα με τον Καρτάλη τον οποίο έχανε συχνά στο πρώτο ημίχρονο. Στο επιθετικό κομμάτι δεν βοήθησε την ομάδα του.

Σάσα (5): Σαφώς επηρεασμένος και αυτός με το χορτάρι, προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει.

Τζέγκο (5): Πήρε την ευκαιρία του από τον Μάντζιο σήμερα που τον ξεκίνησε βασικό. Έκανε την προσπάθεια του, κράτησε τη θέση του αλλά δεν έδωσε φρεσκάδα και δεν έκανε το κάτι παραπάνω ώστε ο Άρης να πάρει τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή.

Σίλβα (4): Άλλος άνθρωπος σε σχέση με το ματς κόντρα στον Βόλο. Κακές επιλογές κυρίως στο πρώτο μέρος που έπαιζε στο κακό κομμάτι του τερέν. Μαζί με τον Γκάνεα αντί να δημιουργήσουν ρήγματα, δημιούργησαν προβλήματα από την πλευρά τους. Για αυτό έφυγε νωρίς από το ματς στην επανάληψη.

Γκάμα (6): Δεν ήταν τόσο δημιουργικός όσο θα ήθελε ο Μάντζιος. Προσπάθησε σε ορισμένες περιπτώσεις να τροφοδοτήσει τον Μάνο, αλλά εξουδετερώθηκε από τους αμυντικούς του ΠΑΣ.

Μαντσίνι (8): Ξεχώρισε σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα. Πάλεψε, προσπάθησε και στο δημιουργικό και στο εκτελεστικό κομμάτι και στο ξεκίνημα από δεξιά και στην επανάληψη που πήγε αριστερά. Από εκείνον ήρθε το τέρμα του Άρη στο 33’ που δεν μέτρησε.

Μάνος (6): Τίμιος, το πάλεψε στην περιοχή αλλά δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε.

Σούντγκρεν (5): Πέρασε αλλαγή, αλλά είχε τα ίδια προβλήματα με τον Σάκιτς και τον Γκάνεα. Άχρωμος και άοσμος όσο αγωνίστηκε.

Γκαρσία (5): Μπήκε στον αγωνιστικό στο τελευταίο δεκάλεπτο και ουδέποτε μπόρεσε να μπει πνευματικά στο παιχνίδι.

Λόπεθ(6): Ο Μάντζιος τον πέρασε στο 56’ ώστε να γεμίσει την περιοχή του ΠΑΣ. Το πέτυχε εν μέρει, αφού τραβούσε πάνω του τα στόπερ των γηπεδούχων. Άνοιξε τους χώρους στον Μάνο αλλά ο ίδιος δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάση.


Διαβάστε ακόμα:

Μάντζιος: «Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο»


Γιαννίκης: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»


Κόλλησε στη… λάσπη ο Άρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x