Αγγλία

Συνεργασία με τη βολιβιανή Μπόλιβαρ για τη Μάντσεστερ Σίτι

Η City Football Group ανακοίνωσε πως η ομάδα των 29 πρωταθλημάτων έγινε το πρώτο κλαμπ-συνεργάτης του ομίλου.

Οι... άκρες του ομίλου όπου ανήκει η Μάντσεστερ Σίτι, του City Football Group, έφτασαν και στη Βολιβία, καθώς έγινε γνωστό πως θα υπάρξει συνεργασία με τη Μπόλιβαρ.

Η ομάδα των 29 πρωταθλημάτων (ρεκόρ στη Βολιβία) και των τεσσάρων Κυπέλλων, μία από τις ιστορικότερες της χώρας, θα αποτελέσει την πρώτη ομάδα-συνεργάτιδα του ομίλου.

Ο Φεράν Σοριάνο, εκτελεστικός διευθυντής της CFG, σχολίασε πως «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μεγαλώνουμε την παρουσία μας παγκοσμίως. Η συμφωνία με τη Μπόλιβαρ είναι η πρώτη τέτοιου είδους (σ.σ. δεν περιλαμβάνει αγορά μετοχών) και θα έχει πολυετή διάρκεια, επιτρέποντας στον σύλλογο να επωφεληθεί από τις πρακτικές μας σε τομείς όπως το σκάουτινγκ, η ανάπτυξη ακαδημιών, η προπονητική μεθοδολογία και οι αθλητικές επιστήμες».

Μέχρι τώρα, το City Football Group κατέχει τις μετοχές ομάδων σε δέκα χώρες παγκοσμίως: Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), Τόρκε (Ουρουγουάη), Τζιρόνα (Ισπανία), Λόμελ (Βέλγιο), Βομβάη (Ινδία), Σετσουάν (Κίνα), Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία), Τρουά (Γαλλία) και Μελβούρνη (Αυστραλία).



Διαβάστε ακόμα:

Οι σύγχρονοι μπακ μπορούν να φέρουν την… επανάσταση στο ποδόσφαιρο

Μουρίνιο για Οζίλ: «Ποιος του είπε ότι ενδιαφερόμαστε;»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x