Stoiximan Super League

Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ: «Σας χρειάζομαι όλους»

Στην… τσίτα κρατάει όλους τους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τους έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Το μήνυμα πως θα χρειαστεί όλους τους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ΑΕΚ έστειλε (άλλη μία φορά) ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει η ομάδα να είναι μία γροθιά, ώστε να βγάλει το απαιτητικό πρόγραμμα που έχει μπροστά της.

Για αυτό το λόγο προσπαθεί να φτιάξει την ψυχολογία όλων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, αφού είναι δεδομένο πως θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες το επόμενο διάστημα.

«Θέλω να ξέρετε πως σας χρειάζομαι όλους. Και σας υπολογίζω όλους, γιατί όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσετε. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Είστε όλοι χρήσιμοι. Τα παιχνίδια είναι πολλά, δύσκολα, συνεχόμενα και απαιτητικά. Και πάντα υπάρχουν προβλήματα με απουσίες.

Θέλω να το καταλάβετε όλοι αυτό. Πριν λίγες μέρες είχα έτοιμα τρία αριστερά μπακ και τώρα έχω μόνο ένα. Αυτό είναι ένα παράδειγμα για να καταλάβετε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί να παίξετε.

Θέλω ομαδικό πνεύμα, θέλω να παλεύουμε όλοι μαζί. Θέλω να είμαστε ομάδα. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Και αυτό πρέπει να μην το ξεχνάμε ποτέ
», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

Διαβάστε ακόμη

ΑΕΚ: Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού ενόψει Άρη
Χάνει Μιτάι η ΑΕΚ - Αγωνία για Τσιγκρίνσκι
Τσακίρης: «Αρχίζουμε να βλέπουμε ΑΕΚ του Χιμένεθ - Βγάζουν ένταση και διάθεση οι παίκτες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x