Stoiximan Super League

Νέες φήμες για Χνιντ στην ΑΕΚ

Ομάδα για να μπορέσει να φέρει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Νασίμ Χνιντ ψάχνει ο μάνατζερ του Τυνήσιου στόπερ.

Χωρίς λεπτό συμμετοχής παραμένει ο Νασίμ Χνιντ στην ΑΕΚ, ύστερα από την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως βλέπει ως τέταρτη λύση στα μετόπισθεν τον Τυνήσιο στόπερ, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε ως δικαιολογία τον τραυματισμό του και τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής άσος δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα και πριν από ενάμιση μήνα είχε ακουστεί πως «ψάχνεται» για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Σήμερα η Live Sport αναφέρει πως προκύπτουν νέες πληροφορίες πως νέος «μνηστήρας» ενδιαφέρεται για εξάμηνο δανεισμό και, μάλιστα, ζητά οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη φαίνεται πως κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Αν τελικά προκύψει θέμα αποχώρησης του Χνιντ, η ΑΕΚ θα χρειαστεί να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ώστε να υπάρχουν λύσεις στη συγκεκριμένη θέση στο υπόλοιπο της σεζόν.

Στο μέτωπο του δεξιού μπακ, τώρα, φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει δύο παίκτες. Το θέμα φαίνεται πως είναι στην τελική ευθεία και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν από τη Γαλλία και έναν από την Πολωνία.

Ο Παναγιώτης Κονέ με τους συνεργάτες του δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις, αλλά ο παίκτης από την Πολωνία φαίνεται πως έχει το προβάδισμα.

Όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη, ο οποίος θα ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση, και θα μπει αμέσως στα… βαθιά.

Διαβάστε ακόμη

ΑΕΚ: Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού ενόψει Άρη
Χάνει Μιτάι η ΑΕΚ - Αγωνία για Τσιγκρίνσκι
Τσακίρης: «Αρχίζουμε να βλέπουμε ΑΕΚ του Χιμένεθ - Βγάζουν ένταση και διάθεση οι παίκτες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x