Βόλεϊ

Volleyleague: Επιστροφή στη δράση 70 μέρες μετά

Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο πρώτο ματς της Volleyleague μετά τη διακοπή λόγω πανδημίας.

Επιστρέφει στη δράση η Volleyleague, έπειτα από διακοπή 70 ημερών.

Το ματς που θα ανοίξει την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής είναι αυτό του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα στη Σύρο. Οι δύο ομάδες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους σήμερα (Παρασκευή 15/1 – 20:00 – ΕΡΤ3), κηρύττοντας την επανέναρξη της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού βόλεϊ.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια που έγιναν πριν τη διακοπή οι «ερυθρόλευκοι» και οι Συριανοί πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες. Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Κηφισιάς (1-3 σετ) και Φίλιππου Βέροιας (3-0 σετ) και ο Φοίνικας του Φίλιππου (3-1 σετ) και του Μίλωνα (0-3 σετ).

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις του ΟΦΗ με την Κηφισιά και του Παναθηναϊκού με τον Μίλωνα στις 17:00, ενώ η αγωνιστική θα «κλείσει» με το παιχνίδι του Φίλιππου Βέροιας κόντρα στον ΠΑΟΚ (18:00).

Υπενθυμίζεται πως θα διεξαχθεί η κανονική περίοδος 14 αγώνων της Volleyleague και στη συνέχεια θα γίνουν δύο μίνι πρωταθλήματα για τις θέσεις 1-4 και 5-8.

Αναλυτικά, η 3η αγωνιστική της Volleyleague:
Παρασκευή 15/1
Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός (20:00 - ΕΡΤ)
Σάββατο 16/1
Παναθηναϊκός-Μίλων (17:00 – Live Streaming)
ΟΦΗ-Κηφισιά (17:00 – Live Streaming)
Κυριακή 17/1
Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ (18:00 – Live Streaming)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:
Φίλιππος Βέροιας - Παναθηναϊκός
ΟΦΗ - Ολυμπιακός
Κηφισιά - Μίλων
ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x