NBA

Όταν ο Ντένις Ρόντμαν κλοτσούσε εκείνον τον δύσμοιρο κάμεραμαν στην ευαίσθητη περιοχή (vids)

Ένα από τα «καλύτερα» παιδιά του NBA, ο Ντένις Ρόντμαν, σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια κλότσησε έναν κάμεραμαν στα… ευαίσθητα και τον πλήρωσε 225.000 δολάρι.

Τα χρόνια πέρασαν, «μεγαλώσαμε» (κάποιοι), αλλά εκείνος ο δύσμοιρος κάμεραμαν, καλά να είναι ο άνθρωπος, αποκλείεται να έχει ξεχάσει την κλοτσιά του Ντένις Ρόντμαν.

Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια, το… καλόπαιδο, σε ένα παιχνίδι των Σικάγο Μπουλς στη Μινεσότα κόντρα στους Τίμπεργουλβς και ύστερα από μια διεκδίκηση ριμπάουντ με τον Κέβιν Γκαρνέτ, σκόνταψε πάνω στο πόδι του «θύματος», ονόματι Γιουτζίν Έιμος, με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ.

Πάνω στα νεύρα του, λοιπόν και στην τρέλα του (ανέκαθεν είχε κάμποση), γύρισε και τον κλότσησε στην ψύχρα στη βουβωνική χώρα, με τον κάμεραμαν να γέρνει από τον πόνο…



Αυτή η κλοτσιά, βέβαια, στοίχισε, τελικά, στον Ρόντμαν 225.000 δολάρια, καθώς πλήρωσε 200.000 τον κάμεραμαν, άλλα 25.000 δολάρια πρόστιμο στο ΝΒΑ, ενώ τιμωρήθηκε και με 11 ματς εκτός γηπέδων!

Για την ιστορία, οι Μπουλς είχαν πάρει εκείνο το ματς του 1997 με 112-102 (Πίπεν 29, Τζόρνταν 25 - Μάρμπερι 21, Γκαρνέτ 21) και ο Ρόντμαν είχε 6 πόντους (3/6 δίποντα), 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ



Η... Οδύσσεια του Ντεμπελέ για να φτάσει στη Μαδρίτη: Πήρε μέχρι και τρένο
Στο δρόμο που χάραξε ο Μιούρα: Πέντε 50άρηδες που θα έπαιζαν και σήμερα στη Super League

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x