Γενικά

Ζητήθηκε και έγινε δεκτή η παραίτηση του Αδαμόπουλου από την Ομοσπονδία ιστιοπλοΐας

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του Αριστείδη Αδαμόπουλου, μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας υπέβαλε ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, έπειτα από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση, όπως ανακοίνωσε η ΕΙΟ.

Υπενθυμίζουμε πως ανεστάλη και η ιδιότητά του ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας-Πικερμίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Συγκλονισμένη είναι η Ελληνική Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία από την χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων στον Τύπο στις οποίες προχώρησε η αθλήτριά μας, Ολυμπιονίκης κυρία Σοφία Μπεκατώρου.

Αυτονοήτως, και προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος της Ομοσπονδίας, η τιμή και η υπόληψη του συνόλου των αθλητών και αθλητριών, προπονητών και παραγόντων του αθλήματος και να διευκολυνθεί η έρευνα για την οποία την τελική απόφαση έχει η Δικαιοσύνη, ζητήσαμε άμεσα και λάβαμε την παραίτηση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. Αριστείδη Αδαμόπουλου.

Ο τελευταίος φέρεται ως ο άνθρωπος τον οποίον η Ολυμπιονίκης μας κατονόμασε στον εισαγγελέα για τα καταγγελλόμενα. Παραλλήλως, ζητήσαμε από τον κ. Αδαμόπουλο να υποβάλει την παραίτησή του από εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
»

Διαβάστε ακόμα:


Νέα καταγγελία αθλήτριας της ιστιοπλοΐας για σεξουαλική παρενόχληση!
Αδαμόπουλος: «Σεβαστείτε την οικογένειά μου»
Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες Μπεκατώρου!
Δημοσίευμα κατονομάζει τον άνθρωπο που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x