Γενικά

Δεύτερη παραίτηση από το Δ.Σ. Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας

Την παραίτησή του από το ΔΣ της ΕΙΟ, διότι «οι συνθήκες δεν τον εκφράζουν», ανακοίνωσε ο Γιώργος Χριστόπουλος, εκπρόσωπος του Ομίλου Καλαμακίου.

Την απόφαση να παραιτηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας γνωστοποίησε ο Γιώργος Χριστόπουλος μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Πρόκειται για τη δεύτερη παραίτηση μένους του ΔΣ από την ΕΙΟ μετά τον κ. Γιάννη Παπαδημητρίου, ενώ υπογραμμίζει πως «οι συνθήκες δεν τον εκφράζουν» και οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

Η επιστολή του κ. Χριστόπουλου

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με ιδιαίτερη θλίψη είμαι υποχρεωμένος να σας δηλώσω ότι δεν δύναμαι να παραμείνω στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας ύστερα και από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες της κ. Σοφίας Μπεκατώρου.

Κατόπιν των συγκλονιστικών αυτών αναφορών, στέκομαι στην γενικότερη τους αντιμετώπιση από πλευράς της εκπροσώπησης ΕΙΟ και στο εν γένει κλίμα περαιτέρω διατάραξης του αθλητικού πνεύματος που επικρατεί το τελευταίο διάστημα.

Οι συνθήκες πλέον αυτές δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο του Ναυταθλητισμού, ως Εργοδότη που απασχολεί δεκάδες οικογενειάρχες και ως Επιστήμονα.

Προς τούτο σας υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΕΙΟ με άμεση ισχύ,

Γιώργος Χριστόπουλος, Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , MSc MBA PhD
».

Διαβάστε ακόμη

Πρώην σύζυγος Μπεκατώρου: «Ούτε εγώ το ήξερα, είναι γενναία!»
Αυγενάκης: «Έχω μάθει κι άλλες ιστορίες, ανάλογες της Μπεκατώρου»
Βίντεο της Κορακάκη για Μπεκατώρου: «Αυτοί που πρέπει να φοβούνται είναι οι θύτες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x