Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Το sportfm.gr περνάει από... ακτίνες Χ τους ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ στο ματς με τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο, την τέταρτη συνεχόμενή της στο πρωτάθλημα και επέστρεψε ξανά στην 2η θέση.

Ο Λιβάγια ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, με τους Ολιβέιρα, Σιμόες και Μπακάκη να κάνουν πολύ καλό ματς επίσης.

Το sportfm.gr περνάει από... ακτίνες Χ τους ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ στο ματς με τον Ατρόμητο.

Αθανασιάδης (6): Στο 10ο λεπτό παραλίγο να τον κρεμάσει από το κέντρο ο Χαρίσης, αλλά το... βγάζει. Δεν χρειάστηκε να επέμβει κάποια άλλη φορά και στο φινάλε δέχεται πέναλτι από τον Λάζαρο!

Μπακάκης (7): Πολύ καλό παιχνίδι από τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ, ο οποίος αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα και επιθετικά είχε συμμετοχή στο γκολ του Λιβάγια το οποίο και σέρβιρε.

Σβάρνας (6): Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη πίεση στο ματς και είχε μια σταθερή και καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν είχε και ιδιαίτερα προβλήματα.

Λάτσι (6): Σταθερός και αυτός για δεύτερο σερί ματς, με τον Σλοβένο στόπερ να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και να κάνει καλή εμφάνιση.

Ινσούα (5): Στη... βάση. Στο πρώτο μέρος είχε κάποιο μικροπροβλήματα κυρίως με τον Μουνίθ, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν παθητικά και δεν του ασκήθηκε άλλη πίεση. Επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου.

Σιμόες (7): Έτρεξε ακατάπαυστα, είχε πολλές κερδισμένες μονομαχίες και βοήθησε σημαντικά στην κυκλοφορία της μπάλας. Ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι από την ανόητη ενέργεια του Σάλομον και γενικότερα έπαιξε και για τον Σάκχοφ που δεν ήταν καλός.

Σάκχοφ (4): Κακό ματς από τον χαφ της ΑΕΚ. Δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και φαίνεται πως βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, δεν βοήθησε επιθετικά και περιορίστηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα .

Μάνταλος (3): Ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε κακό ματς και ήταν... εξαφανισμένος. Η μόνη φορά που μπόρεσε να φανεί στο παιχνίδι ήταν στο δεύτερο γκολ όταν με ωραία κάθετη βρίσκει τον Μπακάκη και αυτός σερβίρει το τέρμα στον Λιβάγια.

Λιβάι Γκαρσία (4): Ανούσιος στο σημερινό παιχνίδι, λίγες ημέρες μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και το γκολ του κόντρα στον Άρη. Δεν του βγήκαν οι ενέργειες, ακόμη και οι εκτελέσεις του σε στατικές φάσεις ήταν κακές και γενικότερα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.

Λιβάγια (8): Από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο μόνος που προσπαθούσε να... τραβήξει επιθετικά την ΑΕΚ αλλά δεν είχε υποστήριξη από τους συμπαίκτες του, ενώ στο δεύτερο μέρος είχε πολλά κέφια, ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς και πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά-ψαράκι!

Ολιβέιρα (7): Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε στο δεύτερο ημίχρονο την αντίπαλη άμυνα. Γενικότερα είχε αρκετές μονομαχίες με τους αντιπάλους του, σκόραρε το πέναλτι που κέρδισε ο Σιμόες για το 1-0, ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι για να ανοίξει το σκορ.

Γαλανόπουλος (-): Έπαιξε για 12 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Τάνκοβιτς (-): Έπαιξε για 9 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Σιμάνσκι (-): Έπαιξε για 8 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Μαχαίρας (-): Μπήκε στο τελευταίο λεπτό και δεν μπορεί να κριθεί.

Ατρόμητος: Ο Χαρίσης ήταν ο καλύτερος των φιλοξενούμενων, αλλά μετά το 1-0 της ΑΕΚ έπεσε και αυτός όπως και όλη η ομάδα. Από κοντά ο Γκάλο, καλό ματς και ο Γούτας. Ο Κάναντι πήγε να αλλάξει το ματς με διπλή αλλαγή στο 0-0 αλλά στα... καπάκια δέχτηκε το γκολ και το πλάνο του πήγε στράφι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x