Ιταλία

Ο Βιδάλ «συνελήφθη» να φιλάει το σήμα της Γιουβέντους πριν το ντέρμπι (vid)

O Χιλιανός, μπορεί να σκόραρε στο «Derby d' Italia», όμως μπήκε στο στόχαστρο των φίλων της Ίντερ εξαιτίας στιγμιοτύπου που φαίνεται να φιλάει το σήμα της Γιουβέντους.

Την... σκότωσε με εξαιρετική κεφαλιά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πιθανώς την αγαπάει ακόμα.

Ο λόγος για τον Αρτούρο Βιδάλ και τη Γιουβέντους. Ο Χιλιανός μέσος έκανε το 1-0 στο χθεσινό (17/1) «Derby d' Italia» υπέρ της Ίντερ, αλλά πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η κάμερα τον συνέλαβε να φιλάει το σήμα της «Μεγάλης Κυρίας», στην οποία αγωνίστηκε από το 2011 μέχρι το 2015.

Συγκεκριμένα, την ώρα της προθέρμανσης ο Βιδάλ είχε τετ α τετ με τον πρώην συμπαίκτη του, Τζόρτζιο Κιελίνι, και αφού τον ασπάστηκε, στη συνέχεια φάνηκε να φιλάει το σήμα της «Βέκια Σινιόρα», στη φανέλα του Κιελίνι.



Το ενσταντανέ απαθανάτισε η κάμερα και αφού είδε το φως της δημοσιότητας, ο Χιλιανός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Ο 33χρονος μέσος δήλωσε πως η κίνηση να φιλήσει το σήμα της αντιπάλου έγινε καταλάθος.

«Δεν είχα σκοπό να φιλήσω το σήμα μίας άλλης ομάδας. Η κίνησή μου ήταν για να δείξω την αγάπη μου σε έναν αδερφό (σ.σ. Κιελίνι) που μου έδωσε το ποδόσφαιρο και με τον οποίο πέρασα υπέροχα χρόνια μαζί. Σέβομαι την ομάδα μου, τους φιλάθλους και όλους όσοι πιστεύουν ότι μπορώ να συμβάλλω και στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Θα δώσω και την ψυχή μου γι' αυτό», είπε ο Βιδάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x