Stoiximan Super League

Ποκό: «Ξέρω για το ενδιαφέρον, δεν έχω ακόμα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ο Αντρέ Ποκό μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ένα όνομα που έχει προταθεί εδώ και περίπου μια εβδομάδα στον Παναθηναϊκό και το οποίο σας είχε αναφέρει ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 είναι αυτό του Αντρέ Ποκό. Ο Γκαμπονέζος χαφ προτάθηκε στο τριφύλλι από Γάλλο ατζέντη, ο Πιέρ Ντρεοσί μίλησε με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας της χώρας, όπως τόνισε ο ίδιος, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ αποφάσισε, για την ώρα, να αφήσει στην άκρη το θέμα, να μην κάνει κάποια πρόταση, για να εξετάσει άλλους στόχους.

Ο 28χρονος χαφ μίλησε το panathinaikos24.gr, τονίζοντας ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις, δίχως να έχει μέχρι τώρα πρόταση.

Πράγματι έχουν γίνει επαφές και γνωρίζω για το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Ομως, δεν έχω κάποια πρόταση μέχρι τώρα. Μόνο συζητήσεις έχουν γίνει”, τόνισε ο 28χρονος Γκαμπονέζος χαφ. που από τον Νοέμβριο είναι χωρίς ομάδα. “Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να συμβεί αυτό. Είναι μεγάλη ομάδα και θα ήταν για μένα κάτι το σπουδαίο. Αλλά, όπως σας είπα, γνωρίζω μόνο για το ενδιαφέρον και τίποτε παραπάνω”, πρόσθεσε ο Ποκό στο panathinaikos24.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x