Ιταλία

Γκατούζο: «Ο Πίρλο έχει φάει πιο πολλές σφαλιάρες από εμένα παρά από τον πατέρα του»

Για την σχέση του με τον Αντρέα Πίρλο και όχι μόνο μίλησε ο Τζενάρο Γκατούζο, ενόψει Γιουβέντους-Νάπολι.

Γιουβέντους και Νάπολι κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης για τον τίτλο του ιταλικού Σούπερ Καπ και ο Τζενάρο Γκατούζο σχολίασε στην συνέντευξη Τύπου την νοοτροπία των «μπιανκονέρι», την ταυτότητα της Νάπολι αλλά και την σχέση του με τον Αντρέα Πίρλο.

Όπως είπε, «η Γιουβέντους έχει εννέα συνεχόμενα πρωταθλήματα και έχει τη δυνατότερη νοοτροπία, την σεβόμαστε όμως δεν πρέπει να την αφήσουμε να... μυρίσει αίμα.

Η ταυτότητα της ομάδας μας έχει αλλάξει τους τελευταίους έξι μήνες όπως και αυτή της Γιουβέντους, οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πολλά.

Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας, ένας τελικός ανεβάζει την ανδρεναλίνη και τις προσδοκίες. Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη παίζουν ουσιαστικά ένα άλλο άθλημα, Έχουμε αγώνες κάθε τρεις μέρες, ο κορωνοϊός παραμονεύει.

Με τον Πίρλο ξεκινήσαμε την καριέρα μας σε ηλικία 15-16 ετών μαζί. Είμαστε καλοί φίλοι, έχουμε περάσει ωραίες στιγμές εντός και εκτός γηπέδου. Ο Πίρλο έγραψε στο βιβλίο του για τις πλάκες που μου έκανε, εγώ νομίζω πως του έχω ρίξει περισσότερες σφαλιάρες απ’ όσες του έριξε ο πατέρας του.

Έχουμε μία κοινή οπτική στο ποδόσφαιρο, μας αρέσει να ξεκινάμε το παιχνίδι μας από τα μπακ. Έχω κάποιες ιδέες για τον τελικό αλλά πρέπει να σεβαστούμε τη Γιούβε και να μην παρασυρθούμε από το γεγονός ότι είναι σε κρίση»
.

Διαβάστε ακόμα:
Διαψεύδει ο πατέρας του Αλάμπα για Ρεάλ

Μέσι: Τιμωρία δύο αγωνιστικών για την αποβολή με Μπιλμπάο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x