Euroleague

Ολυμπιακός: Ρεκόρ στα ευρωπαϊκά «διπλά»

Η έβδομη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού για φέτος κόντρα στην Βιλερμπάν, ξεπέρασε την καλύτερη ευρωπαϊκή «ερυθρόλευκη» επίδοση.

Η νίκη κόντρα στην Γαλλία, ήταν για τον Ολυμπιακό η έβδομη φέτος σε δέκα εκτός έδρας παιχνίδια. Για πρώτη φορά από την σεζόν 2016-17 και το νέο σύστημα διεξαγωγής της Ευρωλίγκας, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρίζουν τόσες πολλές φορές, ενώ ακόμα και στα παλαιότερα format, ποτέ δεν είχε παρατηρηθεί ανάλογη επίδοση, στα δέκα πρώτα εκτός έδρας ματς.

Η καλύτερη μέχρι την φετινή, ήταν οι έξι νίκες την σεζόν 2016/17. Ο Ολυμπιακός, έχει νικήσει μέχρι ώρας σε ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκό), Αγία Πετρούπολη (Ζενίτ), Βαρκελώνη (Μπαρτσελόνα), Βελιγράδι (Ερυθρό Αστέρα), Τελ Αβίβ (Μακάμπι), Μόσχα (Χίμκι) και Λιόν (Βιλερμπάν). Έχουν ηττηθεί μόνο σε Μόναχο (Μπάγερν), Μόσχα (ΤΣΣΚΑ) και Κωνσταντινούπολη (Φενέρμπαχτσε).

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχουν την δεύτερη καλύτερη επίδοση μακριά από το γήπεδό τους, μετά την Ζενίτ, που έχει οκτώ νίκες σε έντεκα αγώνες. Ίδια «διπλά» με αυτούς, έχουν κάνει ως τώρα μόνο η Αρμάνι Μιλάνο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σε περίπτωση που είχαν εκμεταλλευτεί λίγο καλύτερα την έδρα τους, όπου έχουν έξι ήττες σε δέκα αγώνες, ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι οφ, θα ήταν πολύ κοντά

Διαβάστε ακόμα:



Je suis… Sloukas!
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Ζέρβας: «Νίκη που κρατάει τον Ολυμπιακό στον… αφρό - Αλλάζει επίπεδο ο Σλούκας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x