Γαλλία

«Εκνευρισμός για την αδιαφορία του Μήτρογλου στη Μαρσέιγ»

Μασσαλική ιστοσελίδα αναφέρει πως εντός Μαρσέιγ υπάρχει ενόχληση για την συμπεριφορά του Κώστα Μήτρογλου.

Την ώρα που ο Κώστας Μήτρογλου φέρεται να τα έχει βρει με τον Άρη, γαλλικό δημοσίευμα κάνει ιδιαίτερη μνεία στην ενόχληση των ανθρώπων της Μαρσέιγ για την... αδιαφορία του!

Το μασσαλικό coeurmarseillais.fr αναφέρει πως η νωχελική παρουσία του Έλληνα επιθετικού στις προπονήσεις (προπονείται μόνος του) έχει ενοχλήσει πολλούς εντός συλλόγου, με συμπαίκτες του να νιώθουν μάλλον... ριγμένοι αναφορικά με τον ετήσιο μισθό τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ του έμπειρου φορ.

«Η παρουσία του Μήτρογλου, ενός από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες της Μαρσέιγ, ενοχλεί όλο και περισσότερους στην ομάδα. Ο Έλληνας επιθετικός δεν κάνει και πολλά στις προπονήσεις εκτός απ’ το να περιμένει να περάσει η ώρα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Μήτρογλου έχει τεθεί εκτός πλάνων από τότε που ανέλαβε τη γαλλική ομάδα ο Αντρές Βίλας-Μπόας, ενώ το δημοσίευμα λέει επίσης πως δεν έχει υπάρξει κρούση από καμία ομάδα για την αγορά του. Κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση, μια και ο 32χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Marca για Ρεάλ: «Ντροπή»

Πολύ κοντά στον Αλ-Τάμαρι ο Άρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x