Ισπανία

Κούμαν: «Δεν γίνεται να χάνουμε δύο πέναλτι!»

Έξαλλος ο Ρόναλντ Κούμαν με τις αποτυχημένες προσπάθειες των Πιάνιτς και Ντεμπελέ που έβαλαν την Μπαρτσελόνα σε περιπέτειες στο Κύπελλο.

Με τους Πιάνιτς (38’) και Ντεμπελέ (79’) να αποτυγχάνουν σε δύο πέναλτι, η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Κορνεγιά (ομάδα τρίτης κατηγορίας) με 0-2 και να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου. Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν μπορούσε να πιστέψει πώς η ομάδα του κατόρθωσε σε ένα ακόμη ματς να βάλει δύσκολα στον εαυτό της.

«Έχουμε έλλειψη αποτελεσματικότητας, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Δεν είναι φυσιολογικό να χάνουμε δύο πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι, δεν μπορεί να είναι και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό», είπε ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν το καταλαβαίνω γιατί έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να εκτελέσουν πέναλτι. Μπορεί να είναι φόβος, δεν ξέρω. Έχουμε αποτύχει πάρα πολύ τελευταία και πάνω απ 'όλα δεν βοηθάει για να ηρεμήσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση για να σκοράρεις με πέναλτι. Δεν υπάρχει κοινό. Πάντα μπορεί κάποιος να χάσει ένα πέναλτι, αλλά σε ένα παιχνίδι όπως σήμερα, επειδή χάσαμε δύο, έπρεπε να κάνουμε μια προσπάθεια που δεν είναι φυσιολογική γι' αυτόν τον τύπο παιχνιδιού»,.

Όσο για την επόμενη φάση; «Δεν έχω καμία προτίμηση για αντίπαλο. Στο Κύπελλο είναι πάντα δύσκολο είτε παίζεις ενάντια σε μια ομάδα της La Liga ή σε μια ομάδα όπως η Κορνεγιά. Υπάρχουν πάντα εκπλήξεις και παράξενα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x