Stoiximan Super League

Κέρδος ο Κάλισιρ, αλλά και ο ρυθμός που βρήκαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές

Ο Αρμένιος στόπερ του Απόλλωνα Σμύρνης παρότι είχε να αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα δήλωσε παρών στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ με πάρα πολλές αλλαγές και με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μεταξύ πάγκου και κερκίδας, ωστόσο το πρόσωπο που έδειξε δεν ήταν κακό.

Μπορεί το σκορ να μην αφήνει αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας, κυρίως λόγω του γκολ που δέχτηκε στο 88ο λεπτό από τον Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο στην Ελαφρά Ταξιαρχία μπορούν να μετρούν ορισμένα κέρδη από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πρώτο και κύριο, ο Αντρέ Κάλισιρ. Ο Αρμένιος στόπερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τις 11 Νοεμβρίου, όταν είχε παίξει το τελευταίο του επίσημο ματς με την Γκέτεμποργκ κόντρα στην Έρεμπρο, ωστόσο η μεγάλη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους δεν φάνηκε. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα στο γήπεδο, με πολλές σωστές τοποθετήσεις και… παρεμβάσεις όταν επιτιθόταν η αντίπαλη άμυνα αλλά και ο μοναδικός που έπαιξε σωστά άμυνα στην φάση του πρώτου γκολ στο 7ο λεπτό.

Την ίδια ώρα, έδειξε πως είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και δεν πανικοβάλλεται εύκολα, ενώ διαβάζει σωστά το ματς και όταν χρειάζεται θα παίξει πιο δυνατά-σκληρά. Ενδεικτικό είναι πως απέναντί του είχε έναν φορ όπως ο Ολιβέιρα, που η ποιότητά του είναι μεγάλη, αλλά τα πήγε περίφημα και ο Πορτογάλος μόλις μία φορά στα λεπτά που αγωνίστηκε μπόρεσε να φανεί επικίνδυνος.

Πέραν του Κάλισιρ, το καλό για τον Απόλλωνα ήταν πως απέκτησαν αγωνιστικό ρυθμό και μάλιστα σε ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ οι Άντονι Φατιόν και Τόμας Μπεντινέλι που έλειπαν στα περασμένα παιχνίδια, αλλά και ο Βικίντας Σλίβκα που μπήκε και συμμάζεψε τον άξονα.

Τέλος, ο Κιτόκο έδειξε πως διαθέτει πολλά τρεξίματα και μπορεί να βοηθήσει και αυτός στη συέχεια, αλλά είχε λάθη κυρίως σε μεταβιβάσεις, ενώ ο Βάρκας το πάλεψε πολύ όντας… ολομόναχος στην επίθεση.

Φυσικά, ο Απόλλων θα μπορούσε να παρατάξει πιο ανταγωνιστικό σχήμα απέναντι στην ΑΕΚ και με ελαφρώς μικρότερο ροτέισον ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Ελαφρά Ταξιαρχία είναι μια ομάδα με... 15 ημέρες προετοιμασίας, αφού στο πρώτο 15ημερο του Σεπτεμβρίου χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό και μόλις το δεύτερο μισό του μήνα ήταν αρκετό για να προπονηθούν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μαζί. Και το ροτέισον σε έναν τόσο απαιτητικό μήνα ήταν επιβεβλημένο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x