Γιώργος Τσανάκας

Η τελευταία ευκαιρία να γίνει ξανά… Μητρο-γκόλ!

Ένας «killer» που έχει ξεχάσει πώς να χρησιμοποιεί τα… πιστόλια του, αλλά ο Άρης του δίνει τις σφαίρες για να «πυροβολήσει» ξανά. Γράφει ο Γιώργος Τσανάκας.

Ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος…

Ο Κώστας Μήτρογλου επιστρέφει στην Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Άρη! Ο «πιστολέρο», όμως, έχει ξεχάσει πώς να χρησιμοποιεί τα «όπλα» του τα τελευταία χρόνια και οι Θεσσαλονικείς του προσφέρουν ξανά τις… σφαίρες για να «πυροβολήσει» ξανά.

Ο 32χρονος φορ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 3,5-4 χρόνια και βρίσκει τον ιδανικό σύλλογο για να βοηθήσει την καριέρα του και να βοηθήσει ο ίδιος τους Θεσσαλονικείς. Ο Άρης έχει πρόβλημα στο γκολ, δεν έχει τον target-man που θα ακουμπάει μπάλες και θα αποτελεί το «σκαλοπάτι» στη δημιουργία του παιχνιδιού, τον ποδοσφαιριστή που θα… κρατάει χαμηλά στο γήπεδο τα αντίπαλα στόπερ, τον φορ που θα παίζει με πλάτη. Ο Μήτρογλου είναι ο παίκτης για τις παραπάνω δουλειές. Είναι επιπλέον αυτός που θα «γεμίζει» την περιοχή, ο ποδοσφαιριστής της μιας επαφής στο… κουτί.

Ο Μάνος μέχρι στιγμής ταίριαξε στο στιλ παιχνιδιού του Άρη λόγω της ταχύτητάς του, ωστόσο θα ήταν πιο χρήσιμος να έρχεται από τον πάγκο με κουρασμένους τους αντιπάλους του αφού δεν έχει το εύκολο γκολ για να ξεκινάει μόνιμα βασικός. Την ίδια ώρα, αν βρεθεί μια… φόρμουλα να χωρέσουν μαζί με τον Μήτρογλου σε ορισμένα ματς δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, αλλά ο Μάνος θα ταίριαζε περισσότερο με τον 32χρονο σκόρερ αν είχε περιφερειακό ρόλο ώστε να βρίσκει διαδρόμους.

Οι Μπερτόγλιο, Γκάμα, Γκαρσία και Μαντσίνι μπορούν κάλλιστα να «φτιάξουν» τον Μήτρογλου, να γεμίσουν με… σφαίρες τους γεμιστήρες του «killer» ώστε να βγάλει και πάλι τα «πιστόλια» του. Είναι η τελευταία ευκαιρία της καριέρας του να γίνει ξανά «Μητρο-γκόλ» και να αφήσει πίσω του τις κακές σεζόν της Μαρσέιγ, της Αϊντχόφεν ή ακόμη και την… εφιαλτική της Φούλαμ.

Αν ο Μήτρογλου δεν επιστρέψει σε υψηλά στάνταρ και δεν δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν για αυτόν, πρώτα από όλα θα απογοητεύσει τον εαυτό του και στη συνέχεια όσους τον εμπιστεύτηκαν. Ο Έλληνας φορ θέλει ένα τελευταίο… μπουστάρισμα για να κάνει ένα δυνατό φινάλε στην καριέρα του, η οποία θα μπορούσε να είναι σαφώς μεγαλύτερη από την εξαιρετική που ήδη έχει κάνει!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x